Ένα βαθμό θέλει για να περάσει ο ΠΑΟΚ

09:26 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στην μακρινή Αστάνα του Καζακστάν κόντρα στην Σαχτιόρ Καραγκάντι και θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας που θα του δώσει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League μια αγωνιστική πριν το τέλος.
Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν τον Αύγουστο του 2012 όταν είχε επικρατήσει με 2-0 της Μπνέι Γιεχούντα στο

Ισραήλ.
Για να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να χάσει σήμερα και την τελευταία αγωνιστική, παίζει με την Άλκμααρ, και παράλληλα η Σαχτιόρ να κερδίσει την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι του Καζακστάν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, θα παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα παίξει ο Σκόνδρας, στόπερ ο Κατσουράνης με τον Κατσικά και το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύπτει ο Τζαβέλλας. Ο Τζιόλης και ο Λάζαρ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τους Λούκας και Στοχ να κινούνται στις πτέρυγες. Τέλος, ο Νίνης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Γεωργιάδης, Νέτσιντ, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κίτσιου.
Από την άλλη μεριά, η Σαχτιόρ Καραγκάντι θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της, εννιά ματς χωρίς ήττα, με τον προπονητή Βίκτορ Κουμίκοφ να παρατάσσει την ομάδα με διάταξη 5-4-1.
Πιθανή ενδεκάδα: Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Παριβάεφ, Ντίντιτς, Μάλι, Ταράσοφ, Βίσιους, Γκαζαριάν, Φινοντσένκο, Κάνιας, Χιζνιτσένκο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ποκάτιλοφ, Μποραντάγεφ, Γκάμπισεφ, Νταραμπάγεφ, Μπαϊζάνοφ, Ζιάνκοβιτς και Μουρταζάγεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα