Μαντσίνι: Έχουμε κλείσει την ψαλίδα

12:55 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο "Ολντ Τράφορντ" θα είναι από τις λίγες φορές που η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούσα μόνη πρώτη με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να επισημαίνει πως αυτό οφείλεται στο κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Τώρα είμαστε πολύ κοντά. Απέχουμε ελάχιστα. Δουλέψαμε πολύ καλά τους τελευταίους δυο μήνες και κλείσαμε την ψαλίδα. Μιλάμε για μια ομάδα που κάθε χρόνο κατακτά κάποιον τίτλο. Έχουν συνηθίσει στις επιτυχίες".

Αναφερόμενος στην διαφορά των δυο ομάδων, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Αυτό που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχουμε εμείς είναι ότι εκείνοι έχουν μάθει να νικούν ακόμα και όταν δεν αγωνίζονται καλά. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια κορυφαία ομάδα".

Για την θέση που θα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος του πρωταθλήματος ο Μαντσίνι δήλωσε: "Δεν ξέρω σε τι θέση θα τερματίσουμε στο τέλος. Αν θα είμαστε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι, αλλά αυτό που θέλω είναι να είμαστε μέχρι την τελευταία στιγμή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος".

Όσο για το ποια πιστεύει πως είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος στην Premier League, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Οι Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα