Κοστάντσο: Δεν είπα ποτέ πως είμαι ο καλύτερος

12:05 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ο Φράνκο Κοστάντσο δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του κάτω από τα δοκάρια με την κριτική προς το πρόσωπο του να είναι συνεχής. Ο Αργεντινός πορτιέρο, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ξεκαθάρισε πως ποτές δεν ισχυρίστηκε πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που είχε ποτέ η πειραϊκή ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Κοστάντσο τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι η εμφάνιση

μου με την Ντόρτμουντ ήταν μια απάντηση σε όσα ακούγονται για εμένα. Η κριτική δεν είναι κακή, όταν έχει καλό σκοπό. Ίσως είναι υπερβολικό αυτό που γίνεται. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Έμαθα να κερδίζω με την Βασιλεία παιχνίδια και τίτλους και θέλω να κάνω το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτά που λέγονται και γράφονται. Ανέκαθεν επικεντρωνόμουν στην δουλειά μου. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και πως στην συνέχεια τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα θα είμαστε καλύτεροι. Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει έρθει ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν θα είμαι και ο χειρότερος. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου και στην συνέχεια θα είμαι ακόμα καλύτερος".

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κοστάντσο δήλωσε: "Ελπίζω πως θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά είμαι αισιόδοξος και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα