Λεμονής: Να συγκεντρωθούμε στην μπάλα

11:36 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο Παναιτωλικός δίνει κρίσιμο αγώνα στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη με τον Τάκη Λεμονή να επισημαίνει πως αυτός και οι παίκτες του θα πρέπει να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στην μπάλα και να βγάλουν από το μυαλό τους αποτελέσματα και βαθμολογίες.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε: "Από τις ομάδες που αισθάνεται την πίεση περισσότερο είμαστε εμείς. Οφείλουμε να μπούμε στο

γήπεδο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να διεκδικήσουμε την νίκη. Κανένας δεν ξέρει πού μπορεί να κριθεί ένα παιχνίδι. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δημιουργούνται στην εξέλιξη ενός αγώνα και διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα. Το σημαντικό για μας θα είναι να αποβάλλουμε στις σκέψεις για αποτελέσματα και βαθμολογίες και να συγκεντρωθούμε στην μπάλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε πώς θα κατορθώσουμε μέσα στο γήπεδο όταν έχουμε την μπάλα να επιτεθούμε σωστά και όταν δεν έχουμε την μπάλα να αμυνθούμε σωστά. Τίποτα άλλο. Η Ξάνθη διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και αυτό είναι το μυστικό της και σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν απουσίες. Η Ξάνθη έχει δείξει ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα