Μαντσίνι: Ο μήνας της κρίσης

12:21 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρεί πως ο Ιανουάριος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας, κατά τον οποίο η Σίτι θα δώσει παιχνίδια για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Οι «Πολίτες» έχουν μπροστά τους συνεχόμενα και σημαντικά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα παίξουν τόσο για το Κύπελλο Αγγλίας, όσο και για το Κάρλινγκ Καπ, όπου στα ημιτελικά κοντράρονται με τη Λίβερπουλ.

Ο Μαντσίνι θεωρεί πως το επόμενο διάστημα είναι

ιδιαιτέρως καθοριστικό για τον σύλλογο, τονίζοντας πως αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του καθώς τα ματς είναι πολλά και το βαθύ ρόστερ που διαθέτει του επιτρέπει μία τέτοια κίνηση.

«Είναι αδύνατο να παίξουμε μέσα σε δύο μέρες με τους ίδιους παίκτες, αυτό είναι σίγουρο. Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας-κλειδί. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Το Κύπελλο Αγγλίας, το Κάρλινγκ Καπ και τέσσερα παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω πως ο επόμενος μήνας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός», υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός της Σίτι που έχει να αντιμετωπίσει μέσα στις επόμενες μέρες εκτός έδρας τη Σάντερλαντ την Πρωτοχρονιά και εν συνεχεία εντός έδρας τη Λίβερπουλ στις 3 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα