Τζέραρντ: Ευχαριστώ από καρδιάς

Την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φίλους της Λίβερπουλ, ένιωσε ο αρχηγός της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν για την Boxing Day (1-1 στο Ανφιλντ).

Οι δηλώσεις του στο επίσημο site της Λίβερπουλ:

"Είναι μοναδικό συναίσθημα να επιστρέφεις. Οι τελευταίες 8 εβδομάδες, έμοιαζαν ατελείωτες. Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο.

Η

υποδοχή των οπαδών στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν με συγκίνησε. Σήμαινε πολλά για μένα και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

Με σκότωσε... η ιδέα ότι έπρεπε να Παρότι ένιωθα άδειος, περνώντας ημέρες μοναξιάς στο γυμναστήριο, δούλεψα πολύ τις προηγούμενες εβδομάδες και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα.

Ο Κένι με ξέρει πολύ καλά και αυτός θα αποφασίσει πότε θα ξεκινήσω στην ενδεκάδα. Εγώ απλά θα σεβαστώ την απόφασή του.

Εύχομαι να παίξω κάποια λεπτά στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ και να τελειώσουμε με νίκη το 2011. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πριν ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το 2012, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ανυπομονώ να παίξω σε πολλά παιχνίδια και το μόνο που εύχομαι για τον εαυτό μου είναι να είμαι υγιής και να παραμείνω σε φόρμα".

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Παρασκευή (30/12) στο Ανφιλντ την Νιούκαστλ για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα