Μαραντόνα: Οι Γερμανοί το πλεονέκτημα

13:43 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του EURO 2012, η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ολλανδία για τον δεύτερο όμιλο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να υποστηρίζει πως οι Γερμανοί έχουν το προβάδισμα μιας και τους βολεύει ακόμα και η ισοπαλία.

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: "Η Γερμανία έχει το πλεονέκτημα σε αυτό το παιχνίδι γιατί την βολεύει και η ισοπαλία. Είναι νεότερη και πιο φρέσκια ομάδα από τους Ολλανδούς. Ο Φαν Μάρβαϊκ μπορεί να περιμένει πολλά από την κατάσταση που

βρίσκεται ο Σνάιντερ που είχε πολλές όμορφες εμπνεύσεις στο πρώτο αγώνα. Αν θέλουν όμως οι Ολλανδοί να κάνουν κάτι καλό απέναντι στην πολύ καλή γερμανική άμυνα, τότε ο Φαν Πέρσι με τον Ρόμπεν θα πρέπει να μετουσιώσουν σε γκολ τουλάχιστον τις μισές προσπάθειες τους".
Ο Μαραντόνα μίλησε και για τον Αντρέι Σεφτσένκο λέγοντας για τον Ουκρανό επιθετικό: "Η αποκάλυψη του τουρνουά μέχρι τώρα είναι ο πολύ καλός μου φίλος, Αντρέι Σεφτσένκο. Σκόραρε δυο εκπληκτικά γκολ με ισάριθμες κεφαλιές και έστειλε όλους τους Ουκρανούς φιλάθλους αλλά και τον Όλεγκ Μπλαχίν στον έβδομο ουρανό".

Keywords
Τυχαία Θέματα