Μαρκόπουλος: Να χαρούμε τη συμμετοχή

22:37 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας της ομάδας του στο Eurocup (Τρίτη 14/10, 21:00) με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ αλλά και για τους στόχους της στη διοργάνωση.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι θέλει οι παίκτες του να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους και να αποκομίσουν εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια.

«Ξεκινώντας τους αγώνες

μας στο Eurocup, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Μπούντουτσνοστ, που τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση. Πρόκειται για μία ομάδα με βάθος στο ρόστερ, πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για μας. Θέλουμε από την συμμετοχή μας στο Eurocup να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, αλλά και να γεμίσουν παραστάσεις όλοι μας οι παίκτες. Ελπίζουμε ότι θα ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας στη διοργάνωση και εμείς και ο κόσμος μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Δέδας, σχολίασε: «Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι που ξεκινούν οι αγώνες μας στο Eurocup, μία διοργάνωση επιπέδου, που από φέτος έχει και περισσότερους αγώνες, αλλά και περισσότερα παιχνίδια. Δεν είμαστε στη διοργάνωση μόνο για την συμμετοχή, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Η Μπούντουτσνοστ είναι μία έμπειρη ομάδα, με συνεχείς συμμετοχές στο Eurocup και καλή πορεία και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, οι αγώνες που έχουμε είναι συνεχόμενοι κι αυτό μπορεί να φέρνει κούραση, αλλά οι διαφορετικές διοργανώσεις μας βοηθούν να αλλάζουμε παραστάσεις. Είναι καλό για μας που ξεκινάμε τα παιχνίδια μας με εντός έδρας αγώνα και θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι κι εμείς και ο κόσμος. Και φυσικά να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα