Μαρτίνο: Αποτυχία αν δεν προκριθούμε

10:34 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Βαρκελώνη και σε μια εβδομάδα θα πάει στο "Βιθέντε Καλντερόν" για να τα δώσει όλα για την πρόκριση με τον Τάτα Μαρτίνο να παραδέχεται πως θα συνιστά αποτυχία αν οι πρωταθλητές Ισπανίας αποκλειστούν από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο προημιτελικό στο "Καμπ Νου", ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Ο Ντιέγκο έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ.

Αξίζαμε παραπάνω γκολ με βάση την εικόνα μας, πιστεύω πως δικαιούμασταν να νικήσουμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι το τέλος".
Στην συνέχεια ο Μαρτίνο δήλωσε: "Εμείς πάμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο την νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στην Μαδρίτη. Η πρόκριση είναι ανοικτή και πρόκειται για ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Αν με ρωτάτε αν είναι αποτυχία η μη πρόκριση στα ημιτελικά, ναι, είναι".
Για τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, ο Μαρτίνο είπε: "Είναι κρίμα που χάσαμε τον Πικέ. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα τον έχουμε στην ρεβάνς. Είναι πάντα καλύτερο να έχεις όλους τους παίκτες σου διαθέσιμους, αλλά οι ατυχίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Πάντως, ο Μπάρτρα που τον αντικατέστησε πήγε εξαιρετικά και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα