Σιμεόνε: Ο Νεϊμάρ συνηθίζει να βουτάει

10:21 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να τα βάζει με τον Νεϊμάρ για την ευκολία με την οποία πέφτει έπειτα από μαρκάρισμα.
Σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο "Καμπ Νου", ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Ο Νεϊμάρ συνηθίζει να βουτάει. Είναι γρήγορος και όταν κάποιος τον ακουμπάει πέφτει αμέσως κάτω".
Για το

παιχνίδι και το αποτέλεσμα, ο Σιμεόνε δήλωσε: "Ήταν ένα μεγάλο ματς απέναντι σε δυο διαφορετικές ομάδες. Το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς, αλλά η πρόκριση είναι ανοικτή. Κάναμε μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Ο Ντιέγκο ήταν εξαιρετικός και πέτυχε ένα απίθανο γκολ. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη καρδιά. Περισσότερο από το αποτέλεσμα, είτε σήμερα είτε στην ρεβάνς, αυτό είναι που με γεμίζει περηφάνια. Η ιστορία της Ατλέτικο είναι αυτή: καρδιά, σκληρή δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να είναι περήφανος για αυτή".

Keywords
Τυχαία Θέματα