Μαρτίνο: Μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα

15:39 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα παραχώρησε σήμερα ο Χεράρδο Μαρτίνο ο οποίος δεν έκρυψε πως πριν ένα χρόνο ούτε που το φανταζόταν πως θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ισπανίας και πρόσθεσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στον σύλλογο.

Σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο για την ιστορία που έχει. Ήρθαμε εδώ για να συνεχίσουμε

με την ίδια φιλοσοφία και είμαι ανυπόμονος να γνωριστώ με τους παίκτες. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ και ένα χρόνο πριν δεν μπορούσα καν να το φανταστώ".
Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για τον προκάτοχο του, τον Τίτο Βιλανόβα: "Θέλω να στείλω αρκετή δύναμη στον Τίτο Βιλανόβα. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Με καλωσόρισε και μου έδωσε τις ευχές του για καλή τύχη".
Για την παραμονή του Σεσκ Φάμπρεγας, ο Μαρτίνο δήλωσε: "Δεν πρόκειται να μπω σε οικονομικά ζητήματα. Αν ο σύλλογος έχει απορρίψει προτάσεις δυο φορές, εγώ απορρίπτω και μια τρίτη. Θα τον κρατήσουμε εδώ".
Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα λέγοντας το εξής: "Το πρώτο που θέλω να καταφέρω είναι να διατηρήσω την δίψα για διάκριση. Το δεύτερο είναι να γνωριστούμε όλοι γρήγορα προκειμένου να δέσουμε σαν σύνολο".
Για τις μεταγραφικές κινήσεις, ο Μαρτίνο δήλωσε: "Χρειάζεται πρώτα να δουλέψω με την ομάδα και μετά να σκεφτώ για μεταγραφικές ενισχύσεις. Θα πρέπει να γνωρίσω πρώτα όλους τους παίκτες του ρόστερ και την δεδομένη χρονική στιγμή έχω μιλήσει μόνο με τον Πουγιόλ σήμερα το πρωί".
Ο Μαρτίνο ρωτήθηκε πόσο τον απασχολεί το αν θα ταιριάξουν μαζί Μέσι και Νεϊμάρ με τον Αργεντινό τεχνικό να απαντά λέγοντας το εξής: "Δεν με απασχολεί για το αν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι δεν μπορούν να παίξουν μαζί. Αν δεν τα καταφέρουν θα είναι λάθος του προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα