«Μας αγκάλιασε το Καρπενήσι

18:33 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γυναικών για την παρουσία της στο Καρπενήσι στο Hotel Spa Montana, χορηγό της όλης προσπάθειας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμαστεί μέχρι την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της (30/11-2/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 με αντιπάλους Σλοβακία, Φινλανδία

και Ελβετία, ενώ θα πραγματοποιήσει και τρεις φιλικούς αγώνες κόντρα στην Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου και στην Ορμή Λουξ στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή και ώρα 18:00, το δεύτερο -που θα έχει επίσημο χαρακτήρα- θα γίνει το Σάββατο 6 του μήνα στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας, ενώ το τρίτο με την νταμπλούχο Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 09:30. Η συνδιοργάνωση είναι της ΟΧΕ και του Δήμου Καρπενησίου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:


Κώστας Μπακογιάννης (Δήμαρχος Καρπενησίου): «Καλωσορίζουμε την Εθνική μας ομάδα και ευχαριστούμε την ΟΧΕ για την επιλογή του τόπου μας για την προετοιμασία και τα φιλικά της. Το Καρπενήσι έχει όλες τις υποδομές, την δυνατότητα και την διάθεση να γίνει μία αθλητική πρωτεύουσα. Σκοπός μας είναι εκτός από προετοιμασίες ομάδων να φιλοξενήσουμε στο μέλλον και επίσημα ματς Εθνικών Ομάδων και Συλλόγων, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι που εξαρτάται 100% από εμάς. Σαν Δήμος ποντάρουμε πολύ στον αθλητικό τουρισμό και εκδηλώσεις σαν και αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Βασίλης Καραμπάς (αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας): «Είναι τιμή και διαφήμιση για το Καρπενήσι που βρίσκεται εδώ η Εθνική ομάδα χάντμπολ. Στις άρτιες εγκαταστάσεις έχουν φιλοξενηθεί πολλές ομάδες. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στην Εθνική ομάδα, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε πως έχουμε αποδειχθεί και γουρλίδες ουκ ολίγες φορές (γέλια)».

Ανδρέας Θεολόγου (Υπεύθυνος Hotel Spa Montana): «Το ξενοδοχείο μας θα είναι πάντα αρωγός στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του Καρπενησίου και των γύρω περιοχών. Ο αθλητισμός είναι ένας βασικός πυλώνας της οικονομίας της πόλης. Εμείς στηρίζουμε τις ενέργειες της αυτοδιοίκησης».

Γιάννης Βαρελτζής (τεχνικός σύμβουλος- μάνατζερ Εθνικών Ομάδων ΟΧΕ): «Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την φιλοξενία. Είναι βασικό για την προετοιμασία των Εθνικών ομάδων να υπάρχουν δήμοι και φορείς που να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια. Πέραν από την προετοιμασία και τα φιλικά η Ομοσπονδία σχεδίασε και άλλες δράσεις, όπως την επίσκεψη στα σχολεία, το σεμινάριο καθηγητών φυσικής αγωγής και το street handball με σκοπό την διάδοση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή».

Σωκράτης Βακάλης (Ομοσπονδιακός τεχνικός Γυναικών): «Είναι χαρά και τιμή μας που βρισκόμαστε στον όμορφο τόπο σας. Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε ζεστασιά και το Καρπενήσι μας αγκάλιασε. Αγωνιστικά στόχος της ομάδας σε αυτή την προετοιμασία ε

Keywords
Τυχαία Θέματα