Ματέους: Αν περάσει την Μπάγερν πάει για κούπα η Γιούβε

21:08 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το πιο σπουδαίο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Γιουβέντους με τον Λόταρ Ματέους να υπογραμμίζει πως ναι μεν οι Βαυαροί είναι πιο έμπειροι αλλά, όπως είπε, αν προκριθεί η Γιουβέντους τότε θα πάρει και την κούπα στον τελικό του Γουέμπλεϊ.
Σε δηλώσεις του στο ItaSportPress, ο Γερμανός παλαίμαχος άσος τόνισε: "Θα είναι δύο εκπληκτικά παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο. Η Μπάγερν είναι θεωρητικά το φαβορί για τους περισσότερους

αλλά εγώ στα δύο παιχνίδια με τη Σέλτικ και ειδικά στη Γλασκώβη είδα μια πολύ οργανωμένη Γιουβέντους που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και δεν επηρεάζεται. Ο Αντόνιο Κόντε έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει μεταδώσει ξανά τη νοοτροπία του νικητή. Αν η Μπάγερν δεν πάρει καλό σκορ στο πρώτο ματς στο Μόναχο τότε στο Juventus Stadium η Γιούβε θα είναι το φαβορί γιατί ο ενθουσιασμός των τιφόζι θα σπρώξει την ομάδα".
Όσο για την πρόβλεψη του για τον νικητή του ζευγαριού, ο Ματέους δήλωσε: "Η Μπάγερν είναι πιο έμπειρη αλλά όταν μιλάμε για 180 λεπτά αυτό το πλεονέκτημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πιστεύουμε. Αν, πάντως, προκριθεί η Γιουβέντους τότε προσωπικά πιστεύω ότι θα κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση που θα έχει θα λυγίσουν όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά της".

Keywords
Τυχαία Θέματα