Ο Μουρίνιο συναντά τα... παιδιά του

20:14 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο δρόμο για το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλατάσαραϊ στα προημιτελικά με τις δυο αναμετρήσεις να αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ζοσέ Μουρίνιο να συναντήσει δυο παλιούς φίλους.
Πρόκειται για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τον Ουέσλεϊ Σνάιντερ με τους οποίους ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.
Συγκεκριμένα, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά έφεραν την Τσέλσι ξανά στην κορυφή της Premier League

με τον Ιβοριανό φορ να θεωρεί τον Μουρίνιο ποδοσφαιρικό του πατέρα. Όσο για τον Σνάιντερ, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό ο Μουρίνιο οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 ενώ ο Σνάιντερ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του καθώς είχε αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2007 έως το 2009.
Για την φιλία του Μουρίνιο με τους δυο ποδοσφαιριστές μίλησε ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο: "Έχουν μια εξαιρετική σχέση αλλά αυτό συμβαίνει συχνά, και τώρα έχουν διαφορετικούς στόχους και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την Γαλατάσαραϊ. Ο Μουρίνιο φυσικά και θέλει να είμαστε ξανά εδώ για την κλήρωση των ημιτελικών και είμαι σίγουρος πως και πριν και μετά το παιχνίδι θα μιλήσουν αλλά στην διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι συγκεντρωμένος στους δικούς μας στόχους".

Keywords
Τυχαία Θέματα