Ματσάρα στο «Μπομπονέρα» (VIDEO)

10:32 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς με την Ιντεπεντιέντε που έγινε τα ξημερώματα στο "Μπομπονέρα" κατατάσσεται εύκολα στην κατηγορία των πιο συναρπαστικών παιχνιδιών με τους φιλοξενούμενους της Ιντεπεντιέντε να επικρατούν με 5-4 με την διακύμανση του σκορ να κόβει την ανάσα.

Η Ιντεπεντιέντε μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 με τον Βιδάλ μόλις στο πρώτο λεπτό να κάνει το 0-1 και τον Φερέιρα στο 6ο λεπτό να κάνει το 0-2. Η Μπόκα Τζούνιορς μπήκε ξανά στο παιχνίδι με γκολ

του Ρονκάλια στο 12ο λεπτό αλλά η Ιντεπεντιέντε έκανε το 1-3 με τον Φαρίας στο 32ο λεπτό.

Ωστόσο η Μπόκα Τζούνιορς δεν πτοήθηκε και χάρη στην συμπαράσταση των οπαδών της κατάφερε το 1-3 να το κάνει 4-3. Αρχικά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ρικέλμε έκανε το 2-3 με τον Ρονκάλια να ισοφαρίζει στο 51ο λεπτό πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ένα τέταρτο πριν το τέλος ο Λεντέσμα έβαλε "φωτιά" στο γήπεδο δίνοντας στην Μπόκα για πρώτη φορά το προβάδισμα κάνοντας το 4-3. Αλλά η Ιντεπεντιέντε δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Ερνέστο Φαρίας με γκολ στο πρώτο και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε το πιο... γλυκό χατ τρικ της καριέρας του χαρίζοντας στην Ιντεπεντιέντε την σπουδαία νίκη με 5-4 σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο σε όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα