Ματσάρα στο Τορίνο

23:42 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Στο 2-2 έμειναν Γιουβέντους και Ρεάλ, με τους Ιταλούς να μένουν στο κυνήγι της π΄ροκρισης μετά από την ήττα της Γαλατά στην Κοπεγχάγη.

Στο 5ο λεπτό η Γιουβέντους είχε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα με τον Πογκμπά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 9' η κεφαλιά του Ρονάλντο έξυσε το δοκάρι του Μπουφόν. Στο 13ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε κεφαλιά του Μπέιλ, ενώ στο 19' ο Πογκμπά έκανε κάτι σαν σέντρα

σουτ η μπάλα άλλαξε πορεία στον Πέπε, αλλά ο Κασίγιας έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Ισπανός πορτιέρο πραγματοποίησε ακόμη μια τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Μαρκίζιο στο 28ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο Μπέιλ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά όχι και καλό σουτ. Στο 37' το σουτ του Πογκμπά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κασίγιας απέκρουσε νέο σουτ από τον Βιδάλ αυτή τη φορά. Τελικά στο 41ο λεπτό, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πογκμπά από τον Βαράν και ο Βιδάλ από τα 11 μέτρα, έγραψε το 1-0. Στο 45ο λεπτό ο Μαρσέλο έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Ρονάλντο αστόχησε από καλή θέση.

Η «βασίλισσα» μπήκε δυνατά στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 53ο λεπτό. Μετά από λάθος του Κάσερες ο Μπενζεμά βρήκε όμορφα τον Ρονάλντο που πλάσαρε ιδανικά τον Μπουφόν κι έφερε στα ίσα το ματς. Στο 56' η Ρεάλ βρέθηκε κοντά στο 2ο γκολ,, καθώς ο κεραυνός του Αλόνσο έξω από την περιοχή, τράνταξε το δοκάρι των «μπιανκονέρι» ενώ στο 58' ο Πογκμπά γύρισε στο πέναλτι, ο Τέβες έκανε το σουτ, αλλά ο Κασίγιας έπεσε κι έδιωξε. Τελικά στο 61ο λεπτό, η Ρεάλ έφερε τα πάνω κάτω. Ο Ρονάλντο κατέβασε όμορφα μετά από μπαλιά του Μαρσέλο, έδωσε στον Μπέιλ, ο οποίος άδειασε τον Ασαμόα και με σουτ έκανε το 2-1. Η Γιουβέντους απάντησε άμεσα, καθώς στο 65ο λεπτό ο Κάσερες έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Γιορέντε με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 68' το σουτ του Μπενζεμά πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 78' ο Κασίγιας απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τέβες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Βιδάλ, Ασαμόα, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Γιορέντε (88' Τζιοβίνκο), Τέβες (82' Κουαλιαρέλα).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (70' Ιγιαραμένδι), Μόντριτς, Μπέιλ (75' Ντι Μαρία), Μπενζεμά (81' Χεσέ), Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα