Ματσάρι: Καλύτερος και απο Φαλκάο ο Καβάνι

14:53 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με τρία γκολ του Έντισον Καβάνι, η Νάπολι κέρδισε 3-0 την Λάτσιο και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A με τον Βάλτερ Ματσάρι να υποστηρίζει πως όταν ο Ουρουγουανό επιθετικός παίζει όπως χθες είναι καλύτερος ακόμα και από τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη στο "Σαν Πάολο", ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Αν παίζει όπως σήμερα, είναι ο καλύτερος

στον κόσμο. Καλύτερος και από τον Φαλκάο. Σήμερα σκόραρε, έτρεξε, μάρκαρε, γύρισε πίσω για να πάρει την μπάλα. Έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Είμαι ευτυχισμένος που τον έχω στην διάθεση μου, τον προτιμώ από τον Κολομβιανό της Ατλέτικο".
Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Κατάνια, ο Ματσάρι τα είχε... ψάλει στους ποδοσφαιριστές του για την μέτρια εμφάνιση και σχολιάζοντας την χθεσινή απόδοση τους κόντρα στην Λάτσιο δήλωσε: "Παίξαμε καλά, με πάθος και προσήλωση στον στόχο μας, που είναι η νίκη. Για να ελπίζουμε σε μια αξιόλογη πορεία, πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Μόνο έτσι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ήδη σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Σαμπντόρια, θέλουμε να συνεχίσουμε την συγκομιδή βαθμών και να ξεχάσουμε εμφανίσεις όπως αυτή με την Κατάνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα