Μαύρο το τελευταίο εξώφυλλο των Financial Times Γερμανίας

21:08 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τελευταίο φύλλο ήταν το σημερινό για την γερμανική εφημερίδα Financial Times Deutschland με το εξώφυλλο να είναι «ντυμένο» στα μαύρα και από τον τίτλο να έχουν αφαιρεθεί όσα γράμματα χρειάζονταν για να δημιουργηθεί το λογοπαίγνιο Final Times Deutschland.

Η εφημερίδα, που κυκλοφορούσε τα τελευταία 12 χρόνια χωρίς όμως να έχει κέρδος, είχε ισχυρό ρεπορτάζ, όπως αποδείχθηκε αρκετες φορές και την τελευταία διετία κάτα τη διάρκεια της

ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, αλλά και αρκετά ικανοποιητική διαδικτυακή παρουσία. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της, η διεθνής της οπτική και το τολμηρό τους στυλ είχαν χαιρετιστεί ως «νέα πνοή» στο χώρο των γερμανικών εντύπων.

Όσον αφορά την κάλυψη της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους γενικά και της Ελλάδας ειδικότερα, δεν ήταν λίγες οι ειδήσεις που ξεκινούσαν από πληροφορίες που επικαλούνταν οι FTD.

H αναστολή της έκδοσης των Financial Times ανακοινώθηκε από τον εκδοτικό οίκο Gruner & Jahr, τον προηγούμενο μήνα ως αποτέλεσμα της γενικότερης κρίσης στα έντυπα στην Γερμανία. Από το κλείσιμο της εφημερίδας θα χαθούν 300 θέσεις εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα