Μαύρος: Ο μεγαλομέτοχος να αναλάβει τις ευθύνες του

18:02 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις χθεσινές δραματικές εξελίξεις και την απόφαση του Νίκου Νοτιά να... προσφέρει 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, την στιγμή που ως μεγαλομέτοχος έπρεπε να βάλει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ για να μην κινδυνέψει η Ένωση με διάλυση, ο Θωμάς Μαύρος παίρνει θέση. Με δήλωσή του στο «Κανάλι 1», τόνισε πως πλέον ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κάνοντας έτσι το δικό του... κάλεσμα, όμως δεν «κρύφτηκε» και ξεκαθάρισε πως και ο Νίκος Νοτιάς θα πρέπει να αλλάξει στάση και να καλύψει τα χρήματα που του αναλογούν.

«Χαρακτηριστικά, ο Μαύρος τόνισε στον «Κανάλι 1»: «Η ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Πάει να αποκλειστεί από την Ευρώπη και να πέσει Β εθνική που είναι το χειρότερο σενάριο για αυτή την ιστορική ομάδα που λέγεται ΑΕΚ. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει. Σίγουρα η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των Ελλήνων όμως η Α.Ε.Κ. δεν πρέπει να δεχθεί αυτό το ταπεινωτικό χτύπημα και να μην αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super league. O κόσμος είναι η μόνη ελπίδα και πρέπει να βοηθήσει απ' το υστέρημα του ώστε να βγει η ομάδα απ' αυτό το αδιέξοδο. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να συζητάμε ποιος φταίει και γιατί. Αυτό που πρέπει είναι βρεθούν τώρα τα χρήματα και αυτά του Ιουνίου ,ούτως ώστε η ομάδα να προχωρήσει».

Εν συνεχεία τόνισε: «Όποιος μεγαλομέτοχος έχει εναπομείνει πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει οικονομικά την Α.Ε.Κ και μετά τον Ιούνιο για να μπορέσει να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους της», ενώ ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του αναφέρθηκε και στον Ντέμη Νικολαΐδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είδα καμία εμπλοκή. Απλώς ένα φίλο του έφερε, ο οποίος δάνεισε 500.000 ευρώ την Α.Ε.Κ. Αυτό είδα μόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα