Μαύρος: Πάει καλά με τους επενδυτές

12:03 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ, από τα αγωνιστικά έως τα διοικητικά, μίλησε ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Sentra fm για τη χθεσινή ομιλία του προς τους παίκτες, για τον ίδιο και την προσπάθειά του και για το γεγονός ότι μαθαίνει καλά μαντάτα από την υπόθεση Βιντιάδη - Χάρις. Συγκεκριμένα ο Θωμάς Μαύρος τόνισε:

Για το αν πάνω απ' όλα υπάρχει η σκέψη που έμπλεξα:

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, αλλά το ήξερα και εν γνώσει μου μπήκα, αλλά η αγάπη μου γι αυτή την ομάδα με ώθησε. Στα δύσκολα μπαίνουμε. Η αγάπη τα νικάει όλα, η προσπάθεια και με το χρόνο θα 'ρθουν καλές μέρες για την ομάδα μας».

Για την αναμονή των εξελίξεων και το πώς το διαχειρίζεται: «Περιμένουμε την απάντηση των υποψήφιων επενδυτών. Ευελπιστούμε να είναι θετικό γιατί έχουμε ανάγκη από κεφάλαιο. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι παρά να περιμένουμε».

Για τα πέτρινα χρόνια του παρελθόντος και τα σημερινά: «Τότε μπορούσα κι έπαιζα στα πέτρινα χρόνια και να μετατρέπονται τα αποτελέσματα με την βοήθειά μου. Τώρα από την εξέδρα προσπαθώ να βοηθήσω ψυχολογικά από την εξέδρα. Λέω στους πιτσιρικάδες να τα δίνουν όλα και να διακρίνονται και να μην σκέφτονται το βάρος της μεγάλης φανέλας και δεν μπορούν να αποδώσουν αυτά που μπορούν. Θα αποδώσει καρπούς η προσπάθεια».

Για τους επενδυτές και την αγωνία του κόσμου: «Από την λίγη πληροφόρηση που έχω, γιατί δεν μιλώ άμεσα με τους επενδυτές, πηγαίνει προς το καλό το πράγμα».

Για το ένστικτο του κι αν είναι πεπεισμένος ότι θα είναι για το καλό της ΑΕΚ: «Σίγουρα γιατί όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα βαδίσει προς το καλύτερο. Θα φύγει λίγο λίγο από τον βραχνά τον οικονομικό. Θα ηρεμήσει η ομάδα και θα έχει άνοδο. Και κακά τα ψέματα επηρεάζονται οι παίκτες από την κατάσταση».

Σίγουρα θα νιώσω ικανοποίηση αν όλα πάνε καλά γιατί μπήκα σε μια τραγική κατάσταση γιατί πιστεύω ότι κάτι προσέφερα μέχρι να έρθουν οι επενδυτές. Νομίζω ότι θα κοιτιέμαι στον καθρέφτη και θα νιώθω χαρά αν τα καταφέρω».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα