Μαύρος στο aek365: Καμία αλλαγή στο Δ.Σ

13:42 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για ανάμειξη του Θωμά στο νέο Δ.Σ που θα προκύψει την ερχόμενη Τετάρτη στην Γ.Σ της ΠΑΕ ενώ κυκλοφορούν σε δημοσιεύματα και ονόματα ανθρώπων που θεωρητικά με επιθυμία του Μαύρου θα καταλάβουν θέσεις δίπλα στον Ανδρέα Δημητρέλο όπως του Ηλιόπουλου, του Βούρου, του Καπετανόπουλου, του Χήνα κ.τ.λ. Το aek365 με την ευκαιρία της παρουσίας του Θωμά Μαύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από τον θεό να

ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί πράγματι να ζητήσει δικό του Δ.Σ. Η απάντηση του ήταν κατηγορηματική και δεν επιδέχεται παρανόηση: "Στην παρούσα φάση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα. Εχω αναλάβει 100% μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Συνεργάζομαι καλά με τον Αντρέα Δημητρέλο που είναι πρόεδρος και δεν έχω κανένα σκοπό από τώρα να αλλάξω το ΔΣ και να βάλω δικούς μου ανθρώπους. Οπως είπα αν η προσπάθεια που κάνω δεν έχει ανταπόκριση θα φύγω. Αν πετύχει και μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να μείνει ζωντανή τότε το συζητάμε αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς".

Τέλος σε ερώτηση μας για το αν έχει στο μυαλό του να γίνει η ΑΕΚ εταιρία λαϊκής βάσης μας απάντησε: "Και για αυτό είναι νωρίς. Σίγουρα όμως μου αρέσει σαν ιδέα. Μακάρι ο λαός της ΑΕΚ να γίνει ο μεγαλομέτοχος και να εκλέγει αυτός την διοίκηση. Είναι ένας μακρινός στόχος. Σε πρώτη φάση αυτό που αναζητούμε είναι έναν τρόπο ώστε τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα εικοσάρικα να γίνουν μετοχές ώστε να πάρει κάτι πίσω ο κόσμος. Υπάρχει όμως μεγάλη νομική διαδικασία και η ΑΕΚ χρειάζεται τα λεφτά επειγόντως. Αργότερα βλέπουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα