Μαζί στην κορυφή Παρί-Μονπελιέ

00:07 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΑΛΛΙΑ ΛΕ ΣΑΜΠΙΟΝΑ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΌ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ Ντε Πρενς

Κακή εμφάνιση σε αυτή την 29η αγωνιστική απο την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία «πέταξε» δύο βαθμούς στην μάχη που δίνει για τον τίτλο. Η ομάδα του Κάρλο Αντελότι

έμεινε στο 1-1 με την Μπορντό στο «Παρκ Ντε Πρενς» και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του Σαμπιονά μαζι με την Μονπελιέ.Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος χωρίς φάσεις, ενώ στην επανάληψη όλα άλλαξαν και είδαμε καλύτερο ματς με ρυθμό. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν αλλά στο σουτ του Πλάσιλ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά το γκολ για την Μπορντό ήρθε στο 77' όταν ο Πλάσιλ πέρασε κάθετα την πάσα στον Μορίς Μπελέ και εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντιαμπατέ που απο κοντά έκανε το 0-1. Η Παρί όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 80' έφερε το ματς στα ίσια όταν ο Μποντμέρ με τακουνάκι βρήκε τον Οαρό και ο Γάλλος φορ με αριστερό σουτ νίκησε τον Καρασό. Δύο λεπτά μετά η Μπορντό με τον Ντιαμπατέ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, αλλά ο Σιίριγκου του είπε όχι.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σίριγκου, Άλεξ, Ζαλέ, Σακό, Τιενέ, Μότα, Σισοκό (70' Μποντμέρ), Μενές (45' Ματουιντί), Παστόρε, Νενέ (74' Γκαμειρό), Οαρό.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Μαριάνο, Ενρίκε (86' Σανέ), Πλανούς, Σιανί, Τρεμουλινάς, Πλάσιλ, Ομπρανιάκ, Ν' Γκουεμό, Ντιαμπατέ (90' Μπεν Καφαλά), Μορίς Μπελέ (90' Σερτίκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα