Με ανατροπή ο ΟΦΗ

17:11 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η αγωνιστική
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)

Ο ΟΦΗ ανέτρεψε το γρήγορο 0-1 του Παναιτωλικού και γκολ των Όγιος - Παπάζογλου σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο νίκησε για

τέταρτη σερί φορά στο "Γεντί Κουλέ".

Το ματς

Μόλις στο 7' ο Ανρί Καμαρά έκανε εκπληκτική ενέργεια, πέρασε όλους τους αμυντικούς του ΟΦΗ -που η αλήθεια είναι δεν αντέδρασαν σωστά- και με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια, όμως οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 23' ο Όγιος βγήκε από τα δεξιά, έπιασε πολύ ωραία το διαγώνιο σουτ και δίχως να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Στεφανάκο έγραψε το 1-1 και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς. Το γκολ αυτό έδωσε άλλο... αέρα στους Κρητικούς που συνέχισαν να πιέζουν τους Αγρινιώτες που είχαν χάσει μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τον ΟΦΗ να καταφέρνει να λύσει τον "γόρδιο δεσμό" της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων στο 65' με κοντινό πλασέ του Παπάζογλου, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Μπούρμπου. Οι παίκτες του Σα Πίντο δεν κατέβασαν ταχύτητα και έψαξαν το τρίτο γκολ, όμως ο Στεφανάκος σε δύο περιπτώσεις απέτρεψε το 3-1, σε ισάριθμες προσπάθειες του Μακουκούλα.Ο ΟΦΗ με τη νίκη του έφτασε του 21 βαθμούς, αφήνοντας μια και καλή πίσω του τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζορό, Μακρής, Καλάιτζιτς (Μακουκούλα 65'), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (Βερόν 73'), Περογραμβάκης (Λαμπρόπουλος 65'), Παπάζογλου.

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Γκόλιας (85' Σφακιανάκης), Μελισσάς, Γοδόι, Ζούνιορ (75' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (Πασσάς 85').

Keywords
Τυχαία Θέματα