Με... αύρα Αναστόπουλου ο Πλατανιάς

17:13 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (Αθήνα)

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Νίκο Αναστόπουλο στο πάγκο του Πλατανιά με την ομάδα των Χανίων να κερδίζει 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια και να σημειώνει την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία του Τζόρβα αλλά μέχρι το 35ο λεπτό δεν είχε σημειωθεί η μεγάλη φάση.
Στο 36' καταγράφεται η πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά όταν ο Μπέλιτς πέρασε για τον Γουνδουλάκη, αυτός γύρισε στον Αγκιλέρα, που έκανε την προβολή, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τελικά οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ο Τσεμπερίδης γκρέμισε τον Αγκιλέρα και ο Καλογερόπουλος υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, με τον Τζόρβα να αποκρούει αλλά τον επιθετικό του Πλατανιά να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια σέντρα-σουτ του Τόρες από δεξιά στην εκπνοή του ημιχρόνου, την οποία απέκρουσε ο Τζόρβας, και ένα σουτ του Κάταϊ από αριστερά στην εξέλιξη της φάσης, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στην επανάληψη ο Απόλλων Σμύρνης βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 50ο λεπτό ο Φαρινόλα γύρισε στον Μπλάζεκ και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιωργαλλίδη.
Τελικά, ο Πλατανιάς στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος στο 62'. Ο Κάταϊ έκανε ωραία το κοντρόλ με το στήθος, κατέβασε την μπάλα και έκανε το σουτ από πλάγια γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Πλατανιά.
Στο 70' ο Γιωργαλλίδης αντέδρασε σωστά σε δυνατό σουτ του Κόρμπου διώχνοντας την μπάλα κόρνερ και δυο λεπτά αργότερα ο Κάταϊ πλησίασε στο 3-0 αλλά ο Δεληζήσης τον σταμάτησε.
Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ήταν για τους γηπεδούχους με τον Ράφαελ να κάνει συρτά τη σέντρα, τον Τόρες να πλασάρει από κοντά στην κίνηση και την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (89' Στόλερ), Μπέλιτς (60' Σιώπης), Γουνδουλάκης (83' Πόποβιτς), Τόρες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Κόρμπος, Διαμάντης (45' Παντελιάδης), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Καμαρά, Μπλάζεκ (65' Τσιλιγκίρης), Τσεμπερίδης (56' Μίνγκας), Φαρινόλα

Keywords
Τυχαία Θέματα