Με Ετό’ο η Ανζί

21:03 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΖΙ- ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: 2-0
Γήπεδο: Λοκομότιβ
Την πρώτη της νίκη στο θεσμό πανηγύρισε η Ανζί που επικράτησε με 2-0 της Γιουνγκ Μπόις.
Η Γιουνγκ Μπόις έφτασε κοντά στο γκολ στο 8ο λεπτό, καθώς ο Νεφ έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Γκαμπούλοφ απομάκρυνε εντυπωσιακά, ενώ στο 26΄' το σουτ του Μπομπαντίγια δε βρήκε στόχο όπως κι εκείνο του Σάρατε

στο 29'.
Ένα λεπτό αργότερα ο Σκνέουβλι έπιασε συρτό σουτ, αλλά ο Γκαμπούλοφ απομάκρυνε, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ετό'ο κόντραρε.
Στο 41' ο Ετό'ο συνδυάστηκε με τον Ζουσιλέι, αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 50' ο Γκαμπούλοφ είπε όχι σε σουτ του Σάρατε έξω από την περιοχή.
Η Ανζί πάντως παρότι δεν ήταν καλύτερη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 62ο λεπτό. Ο Ζιρκόφ κέρδισε πέναλτι και ο Ετό'ο από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0.
Από εκεί και πέρα η Ανζί κάλυψε καλά τους χώρους και μπόρεσε να κάνει και το 2-0 στο 90' με σουτ του Ετό'ο μετά από ασίστ του Σατόφ.
ΑΝΖΙ: Γκαμπούλοφ, Σαμπά, Ζοάο Κάρλος (78' Γκ.Γκαμπούλοφ), Ταγκιρμπέκοφ (17' Ζιρκόφ), Αγκαλάροφ, Ζουσιλέι, Σατόφ, Λ.Ντιαρά, Μπουσουφά, Ετό'ο, Τραορέ (63' Καρσελά).
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Βόλφιι, Ογιάλα, Νεφ, Ζβέροτιτς, Βέσκοβατς, Λέτσιακς, Κοστάνζο, Σκνέουβλι (67' Φρέι), Βιτκίεβιτς (77' Γκονζάλες), Μπομπαντίγια, Σάρατε (67' Νουτσόλο).

Keywords
Τυχαία Θέματα