«Να μείνουμε ανεπηρέαστοι»

20:43 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από τα δύο παράλληλα σίριαλ τόσο για την διαδοχή του Βαγγέλη Βλάχου, όσο και για την υπηρεσιακή λύση που θα οδηγήσει την ομάδα στο ματς με την Κέρκυρα, ο Μανώλης Παπαδόπουλος είναι αυτός που θα αναλάβει το βάρος αυτής της ευθύνης. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι του Σαββάτου...
«Ας ελπίσουμε

ότι η ομάδα θα μείνει ανεπηρέαστη. Εγώ αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Όσο μπορούμε να πάμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σ' αυτό. Όλα τα υπόλοιπα καλό θα είναι να τα αφήσουμε πίσω. Εγώ τουλάχιστον να τ' αφήσω, μαζί με τα υπόλοιπα 2-3 παιδιά που θα είναι μαζί μου για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Προς το παρόν δεν έχω αντιληφθεί να έχουν επηρεαστεί οι παίκτες, αλλά το σίγουρο είναι ότι με τις τελευταίες εξελίξεις, τις δύο τελευταίες μέρες, ίσως να έχουν επηρεαστεί λιγάκι, γιατί οι καταστάσεις είναι ρευστές κι αλλάζουν συνέχεια. Τουλάχιστον για δύο μέρες ας απομονωθούμε απ' όλα τα προβλήματα κι ας κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου».
Ο πρώην βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου υποστήριξε ακόμα για την πίεση που δέχονται οι παίκτες πριν απ' το ματς με την Κέρκυρα: «Τα παιδιά τα οποία ήρθαν φέτος στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι θα έπαιζαν υπό πίεση. Όσο περισσότερο τους αποφορτίσουμε απ' το άγχος, τόσο θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο για την ομάδα. Η Κέρκυρα παρόλο που μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, όπως τη συμμετοχή του Μπάρκογλου, έχει τον Γιάντση και τον Αγρίτη και θεωρώ ότι είναι μια σφιχτή και δουλευμένη ομάδα. Κανένα ματς δε θα είναι εύκολο. Ποτέ δε σκέφτομαι ότι ένα παιχνίδι είναι εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Δίνω ιδιαίτερη βάση στη συγκέντρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα