Με Καραγκούνη, Κατσουράνη η Εθνική

10:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην ημέρα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, θα ανακοινώσει την αποστολή για τα δυο προσεχή παιχνίδια με Βοσνία-Ερζεγοβίνη (12/10) και Σλοβακία (16/10) για τα προκριματικά του Μουντιάλ και, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", στην αποστολή θα βρίσκεται τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης όσο και ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο Καραγκούνης

με την μεταγραφή του στην Φούλαμ έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του και έτσι θα κληθεί ούτως ώστε και να προσφέρει αλλά και να γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών με την φανέλα της εθνικής ομάδας μιας και τώρα έχει 120 συμμετοχές.
Ο Σάντος θα καλέσει και τον Κατσουράνη λίγες μέρες μετά το "διαζύγιο" του διεθνή μέσου με τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός πως έχει να παίξει από το παιχνίδι κόντρα στην Μάριμπορ λόγω της τιμωρίας των έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός ναι μεν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα καλεί παίκτες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό αλλά στην περίπτωση του Κατσουράνη θα κάνει μια εξαίρεση καθώς δεν θέλει να ρισκάρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα