«Με νεανικό ενθουσιασμό»

00:55 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ σημαντική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα χαρακτήρισε την πρόκριση του Πανιωνίου στα ημιτελικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά επί του Άρη: «Συγχαρητήρια στο Βαγγέλη (Αγγέλου) και την ομάδα του Άρη. Έγινε πολύ ωραία σειρά με δυνατά παιχνίδια. Όσον αφορά στο παιχνίδι νομίζω ότι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ήταν η άμυνά μας. Αυτή μας έδωσε τη νίκη στο τέλος, ακόμα και όταν ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ η άμυνά μας ήταν η δύναμή

μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμένα και τον Πανιώνιο, γιατί φέτος έχει πολύ νεανική ομάδα, με παίκτες που πρώτη φορά καλούνται να σπρώξουν μια ομάδα όντας οι πρωταγωνιστές της. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό, όμως, είναι κάπως λογικό γιατί κάποια παιδιά είχαν την πίεση όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό. Αυτή η πίεση λοιπόν είναι που μας οδήγησε σε κάποια λάθη, αλλά θεωρώ ότι κερδίζουμε εμπειρίες».

Για την πρόκριση του Πανιωνίου στην 4άδα της Basket League ΟΠΑΠ και το νεανικό ρόστερ του: «Το ότι περάσαμε στα ημιτελικά με τόσο νεανικό ρόστερ δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Αυτή η σειρά ήταν αμφίρροπη γιατί ο Άρης ναι μεν έχει νέα παιδιά, αλλά έχει και 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου, με παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου. Είχαμε νεανικό ενθουσιασμό και με αυτόν πορευθήκαμε όλη τη χρονιά».

Για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθούν: «Από εδώ και πέρα θα ανασυνταχθούμε και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα