αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου η δίκη Ψωμιάδη!

09:14 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

* ΤΟ αεκ365 είναι στην αίθουσα και μεταδίδει λεπτό προς λεπτό.

* Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ήδη στο εδώλιο και η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι. Στο πλευρό του ο γιός του Σταύρος και η κόρη του Χριστίνα που δεν είναι κατηγορούμενοι σε αυτό το δικαστήριο. Στο εδώλιο κάθονται επίσης ο ένας εκ των δύο Χαρίλαων και η λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου.

* Στο δικαστήριο μαζί με τον Χάρη Οικονομόπουλο βρίσκονται

οι δύο βασικοί μάρτυρες Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας. Μαζί και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος επίσης μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση.

* Ολα είναι έτοιμα και μόλις μπήκαν οι δικαστές στην αίθουσα.

* Νέα αιτήματα αναβολής με διάφορες δικαιολογίες από την πλευρά Ψωμιάδη. Αντιδρά και ο πρόεδρος! "Εχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει;", λέει ο πρόεδρος.

* Aνεξάντλητοι οι δικηγόροι Ψωμιάδη. Το τελευταίο αίτημα αναβολής αφορά το ότι ο Ψωμιαδης έχει κάνει έφεση για το συμπληρωματικό έγγραφο έκδοσης του απο τα Σκοπιά.

* Eκτός από αναβολή ζητάνε και... διακοπή επειδή λείπει πάλι ένας δικηγόρος του Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης ισχυρίζεται προς την έδρα, πως ο βασικός νομικός του εκπρόσωπος δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται

* Αποσύρθηκε η έδρα για να αποφασίσει για τα αιτήματα αναβολής. Εκτός των άλλων οι δικηγόροι Ψωμιάδη ζήτησαν αναβολή και επειδή θεωρούν πως μια σειρά δημοσιευμάτων της "Ελευθεροτυπίας", την οποία ελέγχει ο Χάρης Οικονομόπουλος, αμφισβητούν την αντικειμενικότητα του δικαστηρίου. Σε αυτό το τρικ προστέθηκε και η παραίτηση του δικηγόρου του Χαρίλαου Ψωμιάδη που λείπει επειδή θίχτηκε από δημοσιεύματα της ίδιας εφημερίδας και έτσι ζητήθηκε αναβολή για να βρει νέο δικηγόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα