Με όνειρα στον Ατρόμητο

21:34 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το αθλητικό κέντρο κατακλύστηκε από 1000 φίλους της ομάδας που αποθέωσαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα. Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ-Ελευθέριος ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος έδωσε το σύνθημα για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στην οποία έλαβαν μέρος οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδης, Μπάρκας, Θεοδωράκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος,

Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Γρομητσάρης, Τζαμάλ, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο, Καλλέργης, Κούτσι, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Αρκούδας, Ούμπιντες, Γεωργίου.

Απουσίασαν οι Μπάλλας (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κ20), Γκαρσία (θα επιστρέψει την Τετάρτη). Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών και αύριο θα γίνει το ίδιο με το δεύτερο γκρουπ.

Παπαδόπουλος: «Ομάδα με μεγαλύτερους στόχους

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε:
«Ο Πανθρακικός μου έδωσε την ευκαιρία την περυσινή σεζόν να δείξω ποιος είμαι. Φέτος ήθελα κάτι καλύτερο μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους και γι αυτό ήρθα στον Ατρόμητο, τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να μπει στους ομίλους του Europa League. «Είναι σημαντικό να καταφέρει η ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa League αρκεί να έχει μια καλή κλήρωση». Για το αν μέσα από τον Ατρόμητο βλέπει την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα είπε: «Να παίξω πρώτα στον Ατρόμητο και μετά βλέπουμε όλα τα άλλα. Όσο για τους στόχους της ομάδας πρόσθεσε: «Θέλουμε να μπούμε και φέτος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στην κανονική διάρκεια στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ». Τέλος για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει το εισίτηριο για το Champions League συμπλήρωσε: «Η ομάδα έδειξε πέρυσι ότι μπορεί. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

Σπανός: «Ασφαλής προορισμός ο Ατρόμητος»

Από την πλευρά του ο προέδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός ανέφερε αρχικά: «Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη νέα σεζόν. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την τρίτη θέση, να πάμε ψηλά στο Κύπελλο και να μπούμε στους ομίλους του Europa League με λίγη τύχη. Αν καταφέρουμε το τελευταλιο θα είναι μεγάλη πρόοδος για τον σύλλογο. Θα έρθουν κέρδη γοήτρου, αλλά και έσοδα στην ομάδα», ενώ για την παράδοση που έχει ο Ατρόμητος να κλείνει νωρίς τα μεταγραφικά του μέτωπα: «Οι μεταγραφές φαίνοναι μέσα στο χορτάρι. Πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο το πλάνο μας. Το ρόστερ μας θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα θα δούμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αν υπάρχουν άλλες ελλείψεις και από εκεί πέρα θα κινηθούμε ανάλογα». Τέλος για το πως κατάφερε να κρατήσει τον Σωκράτη Φυτανίδη στο Περιστέρι είπε: «Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος που μπορεί να μην κάνει πλουσιότερους τους παίκτες, αλλά τους δίνει μεγάλες προοπτικές. Ο Φυτανίδης πέτυχε μέσα από τον Ατρόμητο πράγματα που δεν τα είχε πετύχει στην καριέρα του. Ο Ατρόμητος είναι ασφαλής προορισμός που δίνει την ευκαιρία στον κάθε ποδοσφαιριστή να κερδίσει πολλά».

Παράσχος: «Ανάλογη πορεία και φέτος»

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος είπε: «Κλείσαμε την περυσινή σεζόν με μια πικρή γεύση στα πλέι οφ. Θέλουμε και φέτος να κάνουμε μια ανάλογη πορεία. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ενώ για την προσπάθεια της ομάδας να μπει στους ομίλους του Europa League τόνισε: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο η κλήρωση». Τέλος για τις μεταγραφές πρόσθεσε: «Μας λείπει ο τερματοφύλακας».

Γεωργίου: «Χαρούμενος για την επιλογή μου»

Τέλος το νέο απόκτημα των Περιστεριωτών, Φώτης Γεωργίου τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Ατρόμητο. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα