Με πέναλτι και αποβολή… παράγκας προηγούνται οι Νέοι του ΟΣΦΠ

14:15 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

Όταν στα παιδιά δεν κρατιούνται τα προσχήματα... Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ δοκιμάζεται από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη και το παιχνίδι βρίσκεται στο ημίχρονο. Πρόλαβε όμως ο διαιτητής του αγώνα να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Ολυμπιακό (έκανε γκολ

ο Ιωαννίδης) και άφησε παράλληλα την ΑΕΚ με 10 παίκτες.

Το πέναλτι σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που είναι στο Ρέντη και βλέπουν το ματς δεν ήταν απλά ανύπαρκτο, αλλά "για γέλια" όπως χαρακτηριστικά έλεγαν... Από πλάγιο άουτ, η μπάλα είναι διεκδικείται από τον Ναυπλιώτη της ΑΕΚ και τον επιθετικό του Ολυμπιακού να παίζει με πλάτη. Και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους υψωμένα, ο παίκτης του Ολυμπιακού περνάει και πέφτει κάτω, με τον Ναυπλιώτη να έχει τα χέρια υψωμένα στο μαρκάρισμά του! Ο διαιτητής δίνει αμέσως πέναλτι και κίτρινη στον αμυντικό της ΑΕΚ. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και στην ίδια φάση δείχνει αμέσως και δεύτερη κίτρινη στον Ναυπλιώτη που όντας έξαλλος για την απόφαση διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ και βγήκε στην επανάληψη να παίξει και με παίκτη λιγότερο. Ο Ολυμπιακός πάλι με τον Ιωαννίδη στο 49' έκανε το 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα