Με περίπατο στα ημιτελικά ο ΟΦΗ

18:22 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΦΑΣΗ «8»

ΟΦΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

Χωρίς την παραμικρή δυσκολία ο ΟΦΗ πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-0 του Πανσερραϊκού στο Γεντί Κουλέ και πλέον είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το ματς

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πραγματοποίησε δυναμικό ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που φάνηκε να μην πατάει καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κρητικοί κατάφεραν να αυξήσουν την πίεσή τους και έτσι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Λόπεζ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δώδεκα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Σίσιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από το τέρμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παπουλής όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν έκανε λάθος, πλάσαρε και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον ΟΦΗ να παγώνει το παιχνίδι και τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να απειλήσει. Είχαν πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσουν το σκορ αλλά Πίτσος, Καμπάνταης και Σίσιτς δεν ευστόχησαν. Κάτι που έκανε ο Παναγιώτης Ζορμπάς στο 89' όταν ξεπέρασε τους αντιπάλους του και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Χόρχε Λόπεθ (75' Βάντο), Σίσιτς, Παπουλής (65' Ζορμπάς), Καμπάνταης (72' Ζόρντι Λόπεζ).

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γουμάγιας, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Σιάκκας (18' Κιάσσος), Παρασκευαϊδης (52' Δ. Τριανταφύλλου), Ανάκογλου, Βουτσιάς (69' Γκούρτσας), Τάντιτς, Στεφανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα