Με προσοχή και σύνεση

09:07 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν με τις κινήσεις που θα γίνουν να είναι προσεκτικές λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα.
Έτσι λοιπόν, ο Φερέιρα θα στραφεί

στην αγορά της Πορτογαλίας όπου πιστεύει πως εκεί θα βρει καλές και φθηνές, οικονομικά, περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενώ από την ελληνική αγορά εξετάζονται οι περιπτώσεις των Βασιλακάκη και Ανάκογλου από την Skoda Ξάνθη αλλά και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη υπό την προϋπόθεση πως θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.
Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν και στην ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας στο εγχείρημα της εταιρείας λαϊκής βάσης του Αλαφούζου καθώς αν συγκεντρωθούν 15 εκ. ευρώ όπως έχει θέσει στόχο ο επιχειρηματίας τότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενδεχομένως να αλλάξει.
Το σίγουρο είναι πως πρώτο μέλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να τακτοποιήσει τις οφειλές που έχει έτσι ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος ετεροχρονισμένου αποκλεισμού από την UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα