Με σπρώξιμο η Γιούβε, τρένο η Ρόμα

23:48 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΜΙΛΑΝ: 3-3
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Απ' του χάρου τα δόντια γλίτωσε η Μίλαν που δεν απέφυγε όμως την ισοπαλία 3-3 με την Μπολόνια.

Μολις στο πρώτο λεπτό, ο Αμπιάτι σταμάτησε το μακρινό σουτ του Ντιαμάντι, ενώ στο 12' ο Πόλι με όμορφο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, έδωσε το προβάδισμα στη Μίλαν. Στο 15' η κεφαλιά του Μάτρι πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο 18', ενώ στο 23' ο Μαντοβάνι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 25' ο Μάτρι έχασε

απίστευτη ευκαιρία από το μισό μέτρο, ενώ στο 29' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Λάσαλτ. Τελικά στο 33' ο Λάσαλτ βγήκε μόνος με τον κίπερ της Μίλαν και με όμορφο παλσέ έκανε το 1-1 για την Μπολόνια. Στο 40ο λεπτό οΚούρτσι πραγματοποίησε τεράστια διπλή επέμβαση σε διαδοχικές προσπάθειες των Ρομπινιο και Μπίρσα.

Στο 47' το σουτ του Ντιαμάντι έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 52' μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από δεξιά, ο Λασάλτ με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Μπολόνια. Η Μϊλαν πίεσε αλλά στην κόντρ η Μπολόνια πέτυχε κι άλλο γκολ και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό με όμορφο τσίμπημα του Κριστάλδο μετά από σέντρα από τα αριστερά. Στο 67' ο Μάτρι δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα μετά από σέντρα του Ρομπίνιο, ενώ στο 70' ο Νιάνγκ αστόχησε από καλή θέση. Στο 71' ο Μεσές είχε δοκάρι όπως και ο Κρισταλδό στο αμέσως επόμενο λεπτό. Η Μίλαν πίεσε από εκείνο το σημείο και πέρα και στο 89ο λεπτό ο Ρομπίνιο με κεφαλιά έκανε το 3-2. Όλα έδειχναν πως δε θα αλλάξει κάτι, αλλά στο 90+2' ο Αμπάτε πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Κούρτσι κι έκανε το 3-3. Στο 90+4' η Μπολόνια άγγιξε το γκολ με τον Ντιαμάντι που είχε δοκάρι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς, Άντονσον, Μαντοβάνι, Μορλέο, Πέρες (85' Κριν), Πατζιέντζα (65' Ντέλα Ρόκα), Ντιαμάντι, Χριστοδουλόπουλος (78' Σόρενσεν), Λάσαλτ, Κριστάλδο.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεσές, Κονστάντ, Πόλι (90' Εμάνουελσον), Ντε Γιονγκ, Νοτσερίνο (74' Μουντάρι), Μπίρσα (64' Νιάνγκ), Μάτρι, Ρομπίνιο

ΝΑΠΟΛΙ- ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Γκέλα ολκής για τη Νάπολι που κόλλησε στο 1-1 μέσα στο «Σαν Πάολο» με την αδύναμη Σασουόλο.

Η Νάπολι πίεσε από την αρχή και στο 15ο λεπτό ο Μπλέριμ Ντζεμαϊλί με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0, ωστόσο στο 20' ο Ζάζα με εξίσου όμορφο σουτ από πολύ πλάγια αριστερά, έφερε το ματς στα ίσα για τη Σασουόλο. Στο 23' το πλασέ του Ιγκουαΐν έφυγε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Πέγκολο έδιωξε όμορφα το σουτ του Μέρτενς. Στο 26' ο Ρέινα σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ζάζα, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Χάμσικ έξυσε το δοκάρι του Πέγκολο. Στο 39' ο κίπερ της Σασυόλο απέρκουσε σουτ του Μέρτενς και στην επαναφορά ο Ινλέρ δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 45' ο Ρέινα απέκρουσε σουτ του Κούρτιτς.

Στο 55ο λεπτό ο Φερνάντες δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει τον Πέγκολο, ενώ στο 68' ο Κούρτιτς είχε μεγάλη ευκαιρία για τη Σασουόλο.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μέστο, Καναβάρο, Φερνάντες, Αρμέρο, Ινλέρ, Ντζεμαίλί, Χάμσικ, Μέρτενς (75' Ινσίνιε), Πάντεφ (63' Καγιεχόν), Ιγκουαΐν.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μπιάνκο, Αντέι (79' Ροσίνι), Ακέρμπι, Λόνγκι, Μαγκνανέλι, Λαρίμπι, Κούρτιτς, Σκελότο (57' Μαρτζοράτι), Μπεράρντι (84' Μισιρόλι), Ζάζα.

ΠΑΡΜΑ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 4-3
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Ματσάρα στο «Ταρντίνι» με την Πάρμα να νικά με 4-3 την Αταλάντα.

Μόλις στο 3ο λεπτό, το σουτ του Παρόλο από καλή θέση, έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 19' ο Μεσμπά με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έδωσε το προβάδισμα στην Πάρμα. Ωστόσο η απάντηση της Αταλάντα ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μποναβεντούρα με κοντινό πλασέ έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Η Πάρμα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 28ο λεπτό με όμορφο σουτ του Παρόλο, που χτύπησε αρχικά στο δοκάρι του Κονσίλι, ενώ στο 32' το σουτ του Αμάουρι εξουδετερώθηκε απ' τον Κονσίλι. Τελικά στο 35ο λεπτό, ο Ρόζι έκανε όμορφξ προσπάθεια και με σουτ, έγραψε το 3-1 για την Πάρμα. Η Πάρμα συνέχισε να πιέζει και στο 40' μετά από δοκάρι του Κασάνο, η μπάλα στρώθηκε στον Παρόλο που με νέο σουτ έκανε το 4-1. Η Αταλάντα μείωσε στο 44ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Ντένις από πλάγια θέση μετά από ασίστ του Μποναβεντούρα.

Στο 52ο λεπτό η Πάρμα έχασε τον Αμάουρι με κόκκινη κάρτα κι έτσι η Αταλάνταπίεσε με αποτέλεσμα να μειώσει στο79ο λεπτό με γκολ του Λιβάγια.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Μπεναλουανέ, Μέντες (80' Φιλίπε), Λουκαρέλι, Παρόλο, Ρόζι, Μαριόνι, Μεσμπά (84' Γκόμπι), Κασάνο (62' Σανσόνε), Αμάουρι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στενταρντό, Γέπες, Μπριέντζα (60' Μοράλες), Κανίνι (46' Μαριλούνγκο), Ραϊμόντι (68' Λιβάγια), Κιγκαρίνι, Ντελ Γκρόσο, Μποναβεντούρα, Ντένις.

ΚΙΕΒΟ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Με αρκετή τύχη (αυτογκόλ) και σπρώξιμο από τη διαιτησία (ακυρωθέν γκολ της Βερόνα), η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 τη Βερόνα κι έπιασε τη 2η θέση.

Στο 15ο λεπτό, ο Γιορέντε γύρισε όμορφα στην περιοχή, αλλά δε σούταρε καλά, ενώ σο 28' ο Μπουφόν έκανε λάθος βολέ, ο Σάρδο έδωσε για τον Θερό που με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Κιέβο. Στο 30' ο Κουαλιαρέλα κόπηκε σωτήρια απ' τον Κλέιτον, ενώ στο 33' τα διαδοχικά σουτ των Κουαλιαρέλα και Πίρλο, κόντραραν σε σώματα κι αυτά. Ο Γιορέντε έχασε ακόμη μια μεγάλη φάση για τη Γιουβεντους στο 43ο λεπτό, με τον Πουτζιόνι να τον νικά.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό, ο Πουτζιόνι είπε όχι ε κεφαλιά του Κουαλιαρέλα, αλλά ο Ιταλός φορ μπήκε ξανά στη φάση κι έκανε το 1-1 εξ επαφής. Στο 49' ο Μπουφόν έκανε τραγικό λάθος, αλλά το γκολ της Κιέβο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ στο 59' το σουτ του Μπεντιβόλιο έφυγε ελάχιστα άουτ. Τελικά στο 65ο λεπτό, ο Πογκμπά έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Μπερναρντίνι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 2-1 για τους «μπιανκονέρι».

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Ντραμέ, Σέζαρ, Κλέιτον, Σάρδο, Ριγκόνι, Μπερναρντίνι, Εστιγκαρίμπια (67' Ραντοβάνοβιτς), Μπεντιβόλιο, Παλόσκι (69' Αρντεμάνι), Θερό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Ίσλα (63' Λιχτστάινερ), Πίρλο, Πελούζο, Κουαλιαρέλα (74' Τέβες), Γιορέντε (88' Βιδάλ).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΡΟΜΑ: 0-2
Γήπεδο: Λουότζι Φεράρις

Την ξέφρενη πορεία της συνέχισε η Ρόμα, που επικράτησε με 2-0 της Σαμπντόρια και έμεινε μόνη πρώτη.

Στο 5ο λεπτό, ο Μποριέλο έστρωσε για τον Στρούτμαν, το σουτ του οποίου έξυσε το δοκάρι της Σαμπντόρια, ενώ άουτ πέρασε και το σουτ του Ντε Ρόσι στο 16'. Στο 33ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 52' το σουτ του Πιάνιτς έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Ρόμα πίεσε πολύ στην επανάληψη και πέτυχε το χρυσό γκο λστο 65ο λεπτό. Ο Μπενατιά έκανε τρομερή ενέργεια, έπεσε στην περιοχή αλλά μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Το τελικό 2-0 έκανε ο Ζερβίνιο με κοντινό πλασέ στο 88' μετά από ασίστ του Τότι, ενώ στο 90+1' αποβλήθηκε ο Μπαρίγια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Κόστα (79' Μπαρίγια), Ντε Σιλβέστρι (74' Πότσι), Γκαβάτσι, Κρστίσιτς, Ομπιάνγκ, Σανσόνε, Βζόλεκ (62' Μπιάρνασον), Γκαμπιαντίνι.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν (34' Ντοντό), Μπενατιά, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Πιάνιτς, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Μαρκίνιο (62' Τότι), Μποριέλο (83' Φλορέντζι), Ζερβίνιο.

ΛΑΤΣΙΟ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 3-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Στις νίκες επέστρεψε η Λάτσιο μετά από το στραπάτσο στο ντέρμπι με τη Ρόμα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κατάνια.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Λάτσιο καθώς στο 4ο λεπτό, ο Καντρέβα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφυγε απ' τον Αντουχάρ, ο Περεϊρίνια γύρισε από αριστερά στον Έντερσον κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 6ο λεπτό, η Κατάνια απάντησε, καθώς μετά από τραγικό λάθος του Τσάνα, ο Μπαριέντος βρέθηκε μόνος με τον Μαρκέτι και ισοφάρισε με ιδανικό πλασέ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του Λούλιτς κόπηκε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 14' η κεφαλιά του Τσάνα έφυγε μόλις άουτ. Στο 16ο λεπτό, το σουτ του Καντρέβα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 30' ο Αντουχάρ έδιωξε με τα πόδια το δυνατό σουτ του Έντερσον. Η Λάτσιο συνέχισε να πιέζει και στο 40' μετά από λάθος της Κατάνια στο κέντρο, ο Λούλιτς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 2-1.

Στο 54ο λεπτό το κοντινό πλασέ του Αλμιρόν έξυσε το δοκάρι του Μαρκέτι, ενώ στο 58' η Κατάνια έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μπελούτσι. Στο 60' και στο 62' οι Μπόατενγκ κι Έντερσον έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 65' και στο 70' ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ των Φλοκάρι και Καντρέβα. Το τελικό 3-1 έκανε στις καθυστερήσεις ο Ερνάνες.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Τσάνα, Σιανί, Καβάντα, Περεϊρίνια, Ονάζι, Λεντέσμα, Λούλιτς, Έντερσον (75' Ερνάνες), Καντρέβα (87' Γκονζάλες), Φλοκάρι (68' Περέα).

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μπελούτσι, Μπιράγκι, Σπόλι, Γκουαράντε (58' Μπόατενγκ), Πλαζίλ, Αλμιρόν (76' Ταχτσίδης), Άλβαρες, Μονζόν, Μπαριέντος, Πέτκοβιτς (58' Λέτο)

ΛΙΒΟΡΝΟ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Με τους βαθμούς της ισοπαλίας βολεύτηκαν Λιβόρνο και Κάλιαρι που έμειναν στο 1-1.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Ναϊνγκολάν από το πέναλτι, δεν βρήκε στόχο, όπως και η κεφαλιά του Παουλίνιο στο 11'. Στο 14ο λεπτό, ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Ναϊνγκολάν, αλλά στο 18' ο Εμεγκαρά έστρωσε στον Λούκι που σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τη Λιβόρνο. Στο 29ο λεπτό, το σουτ του Κόντι σταμάτησε στο δοκάρι της Λιβόρνο ενώ πριν ίσως αι να υπήρξε χέρι του Κόντα, ενώ σο 35' π Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Αβελάρ. Στο 45+3' ακυρώθηκε γκο λτου Εμεγκαρά.

Στο 47ο λεπτό η κεφαλιά του Μπαγιέ έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 53' ο Ιμπαρμπό με κοντινό πλασέ έφερε στα ίσα το ματς. Στο 62' ο Μπάρντι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Νενέ, ενώ στο 70' και στο 73' ο Πινίγια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Κετσερίνι, Λούκι, Γκρέκο (82' Ρινάουντο), Σκιαταρέλα, Ντάνκαν, Μπαγιέ (80' Λαμπρουγκί), Παουλίνιο, Εμεγκαρά (55' Μπελινγκέρι).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Περικό, Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Κόντι, Ναϊνγκολάν, Ντεσένα (57' Καμπρέρα), Νενέ (66' Πινίγια), Έκνταλ (78' Έρικσον), Ιμπαρμπό

ΤΟΡΙΝΟ- ΒΕΡΟΝΑ: 2-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνο

Στο 2-2 έμειναν Τορίνο και Βερόνα και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Στο 6ο λεπτό, ο Μπελόμο έκανε το μακρινό σουτ, αλλά ο Ράφαελ, είπε όχι, ενώ στο 13' ο Παντέλι πρόλαβε τον Τόνι. Στο 30ο λεπτό ο Μόρας παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά στο 36' ο Τσέρτσι με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Τορίνο. Η Βερόνα πίεσε και στο 44ο λεπτό, μετά από γέμισμα, ο Τόνι με ακροβατικό έδωσε για τον Ιγκνάσιο Γκόμες που από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 47ο λεπτό ο Μετζιορίνι σημάδεψε το δοκάρι της Βερόνα, ενώ στο 49' ο Παντέλι έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκόμες. Τελικά στο 53' μετά από φάση διαρκείας ο Τσέρτσι με γυριστό σουτ έκανε το 2-1 για την Τορίνο κι ένα λεπτό μετά, ο Μετζιορίνι είχε νέο δοκάρι για την «γκρανάτα». Την ισοπαλία στη Βερόνα έδωσε ο Ζορζίνιο με γκολ στο 67ο λεπτό.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Ροντρίγκες, Μορέτι, Νταρμιάν, Μπάσα, Φάρνερουντ (64' Ελ Καντουρί), Μπελόμο, Ντ'Αμπρόζιο, Μετζιορίνι (73' Ιμόμπιλε), Τσέρτσι (83' Μπρίγκι).

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε, Μόρας, Γκονζάλες, Αλμπερτάτσι (60' Κιριλιάνο), Ζορζίνιο (83' Ντοναντέλ), Ρομούλο, Χάλφρεντσον, Γιάνκοβιτς, Γκόμες (79' Σάλα), Τόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα