«Με θέλουν πολλοί, λογικό»

16:27 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός πως το καλοκαίρι ο Στέφαν Γιόβετιτς βρέθηκε στην μεταγραφική λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων ήταν κάτι το φυσιολογικό για τον Μαυροβούνιο επιθετικό ο οποίος όμως πρόσθεσε πως στο τέλος έγινε αυτό που ήθελε και έμεινε στην Φιορεντίνα.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο Γιόβετιτς τόνισε: "Όταν ένας παίκτης κάνει μια καλή χρονιά, είναι λογικό να κινήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Έτσι

έγινε και με μένα. Έφτασαν προτάσεις στη Φιορεντίνα, ο μάνατζερ μου μίλησε με αρκετές ομάδες, αλλά στο τέλος έγινε αυτό που ήθελα. Έμεινα στην ομάδα. Το είχα πει πολλές φορές, στη Φλωρεντία είμαι ευτυχισμένος".
Για την απόφαση του να μείνει στην Φιορεντίνα, ο Μαυροβούνιος επιθετικός δήλωσε: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, μου εξήγησαν τα πλάνα τους και με έπεισαν πως η Φιορεντίνα θα δυναμώσει και θα διεκδικήσει διακρίσεις. Οι μεταγραφές που έγιναν απέδειξαν πως μου έλεγαν αλήθεια και είμαι χαρούμενος για αυτό".
Για το μέλλον του στην Φιορεντίνα, ο Γιόβετιτς τόνισε: "Δεν το ξέρω αυτό. Σας είπα, είμαι καλά εδώ, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζω. Μπορεί εντός της χρονιάς να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Οι διαπραγματεύσεις δε ξεκίνησαν ακόμα, αλλά υπάρχει καλή διάθεση από όλους. Για το μέλλον μου όλα είναι ανοικτά".
Όσο για τους στόχους της Φιορεντίνα την εφετινή σεζόν τόνισε: "Αν και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα, πάντως, πρέπει να χτιστεί σιγά - σιγά και δεν αρκεί να κάνουμε μια καλή χρονιά. Θέλουμε να ανοίξουμε ένα κύκλο επιτυχιών".

Keywords
Τυχαία Θέματα