Με το αριστερό ο Μανόλο

20:56 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1-0
Γήπεδο: Σαρδινέρο
Χωρίς νίκη για 10ο συνεχόμενο ματς έμεινε η Σραγόσα, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Σανταντέρ στο παρθενικό ματς του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.
Η Σανταντέρ ήταν καλύτερη από τα πρώτα λεπτά και στο 25' είχε μια σημαντική ευκαιρία με τον Αντριάν. Στο 44' ήταν η σειρά του Στουανί να σπαταλήσει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά τελικά η Σανταντέρ πήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ντιόπ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπερνάρδο με κεφαλιά νίκησε τον Ρομπέρτο.
Στην

επανάληψη η Σαραγόσα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και πάλι η Σανταντέρ ήταν εκείνη που είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες με τον Αντριάν, τον Στουανί και τον Αράνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 89ο λεπτό καθώς ο Οριόλ σημάδεψε το δοκάρι του Τόνιο.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Γκονζάλες, Μπερνάρδο, Τορεχόν, Σίσμα, Κόλσα, Ντιόπ (74' Τζιόλης), Αντριάν (66' Χάιρο), Αράνα, Ακόστα (83' Μουνίτις), Στουανί.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Χουάρες, Παρέδες, Πιντέρ, Ντα Σίλβα, Μέιρα, Τομάς (57' Μπαρέρα), Λαφίτα (83' Οριόλ), Κάρλος (46' Μίκαελ), Γκαρσία, Πόστιγκα.

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 0-0
Γήπεδο: Θιουδάδ ντε Βαλένθια
Χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς έμεινε η Λεβάντε, καθώς κόλλησε στο 0-0 με τη Μαγιόρκα.
Μέτριο τα πρώτο μέρος με την πρώτη καλή φάση να ανήκει στη Λεβάντε και να δημιουργείτε στ 14ο λεπτό από τον Μπαρκέρκο. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα δε ήταν πολύ καλός και η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν η τρομερή επέμβαση του Μοουνούα σε προσπάθεια του Νσούε στο 22ο λεπτό.
Η Λεβάντε πέτυχε γκολ με τον Κεϊτά στο 63ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 66ο λεπτό ο Αουάτ είπε όχι στον Κεϊτά.
Ο Μουνουά πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Μαρτί τρία λεπτά αργότερα ενώ από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρξε κάτι πολύ σημαντικό.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Κονέ, Φαρινός, Μπαρκέρο, Χουανφράν, Τσάβι Τόρες (84' Ιμπόρα), Ντελ Όρνο, Μπαγιεστέρος, Λόπες, Ελ Ζαρ (78' Ιγκόν), Σουάρες (62' Αράντα).
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Σεντρός, Ραμίς, Σίσκο, Μπίγκας, Πίνα (58' Μαρτί), Τισόνε, Κάστρο (46' Άλφαρο), Περέιρα, Νσούε, Κασαδέσους (90' Νούνιες).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Ανοέτα
Την ευκαιρία να πλησιάσει την 4η Λεβάντε έχασε η Οσασούνα που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σοσιεδάδ.
Πολύ καλό το πρώτο μέρος με αρκετές καλές φάσεις, αλλά χωρίς γκολ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 14ο λεπτό με τον Αγκιρέτσε, ενώ στο 16ο λεπτό η Οσασούνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πουνιάλ. Απόεκεί και πέρα οι δύο γκολκίπερ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα, κατεβάζοντας τα ρολά.
Στο 49ο λεπτό ο Γκριέζμαν έκανε όμορφη προσπάθεια αλλά δε βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στην συνέχεια οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Σανταμούρο, Ντεμίντοφ, Γκονζάλες, Εστράδα, Αλουστόνδο, Αρανμπούρου, Σουρούτουσα, Βέλα (80' Ιφράν), Γκριέζμαν, Αγκιρέτσε (66' Πριέτο).
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Ντα

Keywords
Τυχαία Θέματα