Με το κεφάλι ψηλά το Μεξικό

00:14 23/6/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΑΠΩΝΙΑ- ΜΕΞΙΚΟ: 1-2
Γήπεδο: Εστάντιο Γκοβερναδόρ Μαγαλιάες Πίντο

H ομάδα του Αλμπέρτο Τζακερόνι έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο 5ο λεπτό με τον Σίντζι Καγκάβα (απέκρουσε με το αριστερό πόδι ο Γκιγιέρμο Οτσόα), ενώ στο 9' ο βοηθός καταλόγισε λανθασμένα οφσάιντ μην επιτρέποντας στον Σίντζι Οκαζάκι να χριστεί σκόρερ. Το Μεξικό, πάντως, είχε την κατοχή της μπάλας (54%) στο πρώτο μέρος και δικαιούται να... καμαρώνει για την καλύτερη

ευκαιρία του. Πέντε λεπτά πριν από την ανάπαυλα, ο Χόρχε Τόρες έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αντρές Γκουαρδάδο βρήκε το δεξί δοκάρι του Έιτζι Καβασίμα με καρφωτή κεφαλιά.

Οι βάσεις για την πρώτη νίκη της ομάδας του Χόρχε ντε λα Τόρε στη διοργάνωση μπήκαν στο 54ο λεπτό, όταν μετά από γλυκιά σέντρα του Γκουαρδάδο, ο Χαβιέρ Ερνάντες πρόλαβε τον Καβασίμα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δώδεκα λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζιοβάνι ντος Σάντος και ασίστ του Χίραμ Μιερ, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε το 2-0 με νέα κεφαλιά και έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή. Το μόνο που κατάφερε η Ιαπωνία ήταν να μειώσει με εξ επαφής προσπάθεια του Οκαζάκι στο 86ο λεπτό.

Ιαπωνία: Καβασίμα, Χόντα, Ναγκατόμο (77' Νακαμούρα), Έντο, Οκαζάκι, Καγκάβα, Χοσογκάι, Κόνο, Κουριχάρα, Μαέντα (65' Γιοσίντα), Σακάι (59' Ουτσίντα).

Μεξικό: Οτσόα, Ρέγιες, Τοράδο, Ντος Σάντος (78' Μπαρέρα), Ερνάντες, Μορένο, Σαβάλα, Γκουαρδάδο (71' Σαλσίδο), Χιμένες (90' Ακίνο), Τόρες, Μιερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα