Με το μυαλό στον τελικό

12:12 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Βαλένθια, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ισπανίας στον τελικό κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τους Σεσκ Φάμπρεγας και Αλέξις Σάντσες να σκέφτονται ήδη το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο Σεσκ Φάμπρεγας, τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι. Μερικοί υποτιμούν το Κύπελλο, αλλά εμείς θέλουμε να συμμετέχουμε σε όλους τους τελικούς. Πρέπει να είμαστε πάντα στην κορυφή. Η Αθλέτικ δημιουργεί

μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και ο τελικός θα είναι ωραίος. Για την ώρα, εμείς θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχουμε αρκετή δουλειά, και στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Για το ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Σεσκ Φάμπρεγας δήλωσε: "Όπου και να γίνει ο τελικός, αυτός θα φιλοξενήσει σπουδαίο αγώνα. Η Αθλέτικ έχει πολύ καλή ομάδα".

Από την πλευρά του ο Χιλιανός χαφ της Μπαρτσελόνα, Αλέξις Σάντσες δήλωσε: "Όλοι ξέραμε πως η Βαλένθια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πως θα μας δυσκόλευε. Ωστόσο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα δεύτερο τέρμα. Οι Πεπ και Μπιέλσα έχουν πολλά κοινά στον τρόπο που δουλεύουν. Οι αντίπαλοι μας στον τελικό είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα