Μεγάλη επιτυχία στη Βόχα

17:56 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά mini volley που διοργάνωσε ο Παμβοχαϊκός στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Βέλου-Βόχας «Γ.Τριαντάφυλλος» την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Με μεγάλη συμμετοχή, έλαβαν μέρος 10 σύλλογοι της Πελοποννήσου (Απόλλων Πάτρας, Α.Ο. Δόξα Αιγίου, Α.Ο. Ακράτας Γ.Σ. Απόλλων Ξυλοκάστρου, Άρατος Κιάτου, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, ΠΑΟ

Κορίνθου, ΑΣΠ Κόρινθος, Στρατηλάτης ΑΓ. Θεοδώρων και Πήγασος Θυρέας Άστρους), οι οποίοι παρουσίασαν 40 ομάδες και στις δύο κατηγορίες (Α Κατηγορία 2000-2001 και Β΄ Κατηγορία 2002-2003.)

Το κλειστό γήπεδο γέμισε με πάνω από 250 παιδιά που κάτω από την σωστή διοργάνωση έγιναν 67 παιχνίδια των δύο σετ που ξεκίνησαν στις 10.00 π.μ. και τελείωσαν με την διεξαγωγή του τελικού στις 16.30. Η επιτυχία του τουρνουά εστιάζεται στην μεγάλη συμμετοχή και την διάθεση των μικρών αθλητών, που γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του αθλήματος για το μέλλον του. Ελληνικού βόλεϊ Εκτός του καθαρού αγωνιστικού θέματος, δύο γεγονότα έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά στο τουρνουά. Το πρώτο ήταν το 20λεπτο επίδειξης των παιδιών-αθλητών ηλικίας 5-6 ετών από τις Ακαδημίες του Παμβοχαϊκού και του ΠΑΟ Κορίνθου το δεύτερο ήταν η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Παμβοχαϊκού που αποθεώθηκε από το κοινό, και βραβεύτηκε από τους μικρούς φίλους των Ακαδημιών.

Το φινάλε του τουρνουά άφησε μια γλυκιά γεύση σε όλους, στους δε διοργανωτές έδωσε το κουράγιο για να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την συνέχεια του έργου τους. Η Διοίκηση του Παμβοχαϊκού με την ευκαιρία θα ήθελε να ευχαριστήσει:

1. όλους τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και τους υπόσχεται ότι θα καταβάλει προσπάθειες όχι να καθιερωθεί αυτό το τουρνουά αλλα και την δημιουργία και άλλων και σε άλλες κατηγορίες.

2. το προπονητικό team των υποδομών (Σ. Μπεκιάρη, Δ. Χατζημιχάλη, Γ. Μαλάκου, Α. Θεοδωρόπουλο), οι οποίοι κάτω από τις οδηγίες του ακούραστου και έμπειρου σε τέτοιες διοργανώσεις Ι. Σαλωνίτη προπονητή των Ακαδημιών μας και να τους συγχαρεί για το εξαιρετικό έργο που παρουσίασαν.

3. τους αθλητές και αθλήτριες των Εφήβων και Νεανίδων της ομάδας μας που με άψογο τρόπο εκτέλεσαν το έργο της διαιτησίας και Γραμματείας του τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα