Σοκ! Ο βομβιστής της Βοστώνης δίπλα στον 8χρονο

16:43 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στην δημοσιότητα φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο 19χρονος Τσετσένος βομβιστής της Βοστώνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, να βρίσκεται μέσα στο πλήθος, που περιμένει να παρακολουθήσει με ενθουσιασμό τον Μαραθώνιο, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τον 8χρονο Μάρτιν Ρίτσαρντ που σκοτώθηκε περιμένοντας να αγκαλιάσει τον πατέρα του που συμμετείχε στην εκδήλωση.
Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, ο 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ είναι ανεβασμένος στο κιγκλίδωμα, ίσως για να δει πιο καλά τον πατέρα του που έτρεχε στον Μαραθώνιο, από πίσω του φαίνεται

ο 19χρονος Τσαρνάεφ με το χαρακτηριστικό λευκό καπέλο, να περπατά και ακουμπισμένο στο πεζοδρόμιο βρίσκεται ένα σακίδιο που προφανώς περιέχει την χύτρα-βόμβα.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από την λήψη, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σκορπώντας το θάνατο. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ο 8χρονος Μάρτιν, θύμα του μίσους και της μανίας δύο αδίστακτων Τσετσένων. Το γεγονός ότι ο 19χρονος Τσετσένος άφησε το σακίδιο με τη βόμβα δίπλα στον άτυχο Μάρτιν αλλά και σε πολλά ακόμη παιδιά που όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακολουθούσαν αμέριμνα τον Μαραθώνιο αγώνα αποδεικνύει ότι οι αδελφοί βομβιστές λειτούργησαν με την τυφλή μανία του δολοφόνου που θέλει να σκοτώσει, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των πράξεών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα