«Μεγάλη μάχη μέχρι τέλους»

23:37 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δίκαια χαρακτήρισε την ισοπαλία του Εργοτέλη στην Ξάνθη ο Γιώργος Σαρρής, ενώ επισήμανε πως ο Μεχία θα βοηθήσει σημαντικά.«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε δυνατά και η Ξάνθη απειλούσε σε κάθε κατέβασμα που έκανε. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κατά την άποψη μου ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Ξάνθη και έγινε κάτι αντίστοιχο με το πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά

ο αμυντικός του Εργοτέλη.

Για τον Μεχία: «Ο Μεχία ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ με συμμετοχές άρα αυτομάτως θα βοηθήσει με την εμπειρία του εμάς τους αμυντικούς αλλά και όλη την ομάδα. Θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Στο μυαλό μας μπαίνει το επόμενο παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο. Στη φετινή Σούπερ Λίγκα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους».

Για τους στόχους του Εργορτέλη: «Δεν μου αρέσει η λέξη παραμονή. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Όποια ομάδα έχουμε απέναντί μας, μπαίνουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα