Μεγάλο διπλό για Άγιαξ

00:20 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ- ΑΓΙΑΞ: 0-2
ΓΉΠΕΔΟ: Μαξιμίρ
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άγιαξ μέσα στην Κροατία επί τη Ντιναμό και πλέον παίζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Χωρίς βαθμό η Νιναμό μετά από τρεις αγωνιστικές.
Ο Άγιαξ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτος στο 6ο λεπτό με το σουτ του Αλντερβάιρελντ, που είχε προωθηθεί, ενώ στο 11' ο Μπέριγκτερ αστόχησε από καλή θέση. Οι Ολλανδοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 22' χρειάστηκε και πάλι η επέμβαση του Κελάβα σε όμορφο σουτ του Σουλεϊμάνι.

Ο Κελάβα συνέχισε τις καλές επεμβάσεις, καθώς είπε όχι τόσο στον Ντε Γιονγκ, όσο και στον Σουλεϊμάνι σε 25' και 33' αντίστοιχα. Η πρώτη καλή φάση της Ντιναμό δημιουργήθηκε στο 36ο λεπτό, με τον Ρουκάβινα να μπαίνει στην περιοχή, αλλά να σουτάρει άστοχα,
Ο "Αίαντας" κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 49ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Μπέριγκτερ, μετά από ασίστ του Σουλεϊμάνι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν. Ωστόσο οι πα΄κτες του Φρανκ Ντε Μπουρ, καθάρισαν το ματς στο 90', με ένα γκολ του Κρίτιαν Έρικσεν.
ΝΤΙΝΑΜΟ: Κελάβα, Ιμπάνιεθ, Σίμουνιτς, Τονέλ, Βίντα, Καλέγιο (80' Τόμεστσακ), Λέκο, Σαμίρ, Μπεκιράι (70' Πόκριβατς), Μπαντέλι (46' Κόβασιτς), Ρουκάβινα.
ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Φαν ντερ Βίελ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνγκεν, Ανιτά, Ενόχ, Έρικσεν (90+3' Λοντέιρο), Ντε Γιονγκ, Γιάνσεν, Σουλεϊμάνι, Μπέριγκτερ (70' Μπουλίκιν).

Keywords
Τυχαία Θέματα