Νέος προπονητής ο Λιόγας

23:55 18/10/2011 - Πηγή: AEK365

Αλλαγή σκηνικού για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, εκεί όπου μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ, με την οποία στήριζε το προπονητή, Κώστα Οικονομάκη, ήρθε η απόλυσή του. Συγκεκριμένα, η χθεσινή -επίσημη- στάση της διοίκησης, έλεγε: «Η διοίκηση στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή μας και θα είναι δίπλα τους, έτσι ώστε η ομάδα το ερχόμενο Σάββατο να κερδίσει στις Σέρρες και να μπει πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού»,

ωστόσο σήμερα, λίγο πριν από την προπόνηση επήλθε «διαζύγιο» με τον τέως τεχνικό της Βασίλισσας, με τα σκήπτρα να τα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιόγας. «Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον προπονητή, Κώστα Οικονομάκη, για την προσφορά του στην ομάδα μέχρι σήμερα και παράλληλα ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Λιόγα ως νέου τεχνικού της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Γεωργαντζόγλου και τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση έφερε τριγμούς στα διοικητικά της ΚΑΕ, αφού λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στο Δ.Σ. της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Χήνας, που βρέθηκε στην προπόνηση, είχε συζήτηση σε έντονο ύφος με τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, για την απόφαση που φέρεται να λήφθηκε χωρίς να είναι ενήμερο το υπόλοιπο Δ.Σ. Μάλιστα, μετά το εν λόγω περιστατικό, υπάρχει σκέψη για παραίτηση όλου του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, πλην του Νίκου Γεωργαντζόγλου, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα