Απόδραση με... Τίγκρε

14:51 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ- 32η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Με ένα γκολ του "Τίγκρε" Φαλκάο η Ατλέτικο πέρασε από το "Πιθχουάν" επικρατώντας 1-0 της Σεβίλλης και παρέμεινε έτσι στο κυνήγι της Ρεάλ. Το ματς που έκρινε το ματς επετεύχθη στο 76ο λεπτό σε μια φάση που οι

Ανδαλουσιανοί ζήτησαν χέρι του Σουάρες. Η Σεβίλλη πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά ο Κορτουά κράτησε το διπλό για την Ατλέτικο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (88'Σαούλ), Κάλα, Μποτία (59'Μαντούρο), Ναβάρο (79'Μπαμπά), Αλμπέρτο, Κοντόγκμπια, Ράκιτιτς, Νάβας, Ρέγες (68'Περότι), Νεγρέδο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε, Ροντρίγκες (62'Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα, Φαλκάο.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Η Σοσιεδάδ κόλλησε στο 0-0 με την Οσασούνα και δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη Βαλένθια. Καλύτερη οι "τσούρι ουρδίν" είχαν τις φάσεις να σκοράρουν και να πάρουν το ματς ενώ δεν τους δόθηκε πέναλτι στο 47' σε μαρκάρισμα του Φλάνιο στον Ινίγκο.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Όιερ, Αρίμπας, Μιγκέλ Φλάνιο, Νάνο, Ραούλ Λόε, Σίλβα (58'Πουνιάλ), Θεχούδο (90'Μασούντ), Αρμεντέρος, Ντε λας Κουέβας (74'Νίνο), Κίκε Σόλα.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μικέλ Γκονθάλεθ, Ινίγκο Μερτίνεθ, Κανταμούρο, Μαρκέλ, Ελουστόνδο (68'Τσόρι Κάστρο), Βελα (81'Ιφράν), Τσάμπι Πριέτο, Γκρισμάν, Αγκιρέτσε.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ριαθόρ

Στο 1-1 έμεινε η Ντεπορτίβο με την Μπιλμπάο και έτσι η ομάδα της Γαλικίας δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ντέπορ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ του Μπρούνο Γκάμα για να απαντήσει έξι λεπτά μετά η Αθλέτικ με τον Γιορέντε. Στο 81' οι Βάσκοι έμειναν με δέκα όταν ο Ιτουράσπε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Αρανθουμπία, Μανουέλ Πάμπλο, Αϊθάμι, Κακά, Σίλβιο, Άλεξ, Χουάν Ντομίνγκεθ, Μπρούνο, Πίτσι, Βαλερόν (70'Ασουνσάο), Ρίκι (87'Νέλσον Ολιβέρα).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Εκίθα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Ερέρα, Σουσαέτα, Γιορέντε (75'Αντουρίθ-89'Σαν Χοσέ), Μουνιαΐν (75'Ιμπάι).

ΧΕΤΑΦΕ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Κολοσιέουμ Αλφόνσο Πέρες

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Εσπανιόλ, που κέρδισε με 2-0 τη Χετάφε.
Στο 22ο λεπτό το σουτ του Λαφίτα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 37' ο Βερδού με όμορφη κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Καταλανούς.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 51ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε ο Μπόρχα, ενώ στο 73' την κόκκινη είδε και ο Φερνάντεθ. Έτσι στο αμέσως επόμενο λεπτό η Εσπανιόλ κλείδωσε τα ματς με τον Στυάνι να διαμορφώνει το 2-0.

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Βαλέρα, Λόπο, Μανέ, Φερνάντεθ, Μπόρχα, Λαφίτα (55' Τ.Τόρες), Λεόν, Κάστρο (69' Σαράμπια), Μπαράδα, Αλκαθέρ (54' Άλβαρο)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: ΆΛβαρες (68' Κασίγια), Κολότ, Μορένο, Καπντεβίλα, Φορλίν, Βερδού, Σάντσες, Βακασό (77' Σιμάο), Λόπεθ, Γκαρσία, Στουάνι (84' Αλφόνσο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα