«Μείναμε όρθιοι»

22:20 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπιλμπάο, ειδικά με την ψυχολογία που είχαν οι-παίκτες του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Ηταν πολύ γρήγορο ματς και κερδίσαμε δίκαια. Είναι κρίμα που λίγο μετά από το δικό μας παιχνίδι αγωνιζόταν η ποδοσφαιρική ομάδα και δεν είχαμε περισσότερο κόσμο. Πιστεύω πως με τέτοια παιχνίδια θα έρθουν περισσότεροι στο μέλλον. Πριν το τζάμπολ έγινε λόγος για αγώνα ζωής και θανάτου, αλλά δεν φάνηκε

καθόλου έτσι. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς με μια ψηλή 5άδα... Είχαμε καλύτερο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και όταν έπεσε ο ρυθμός, έπεσε επειδή από την μεγάλη θέληση φάγαμε εύκολα καλάθια. Οι αντίπαλοί μας προσπάθησαν να πάνε την μπάλα κοντά στο καλάθι στους Γκριμάου και Μουμπρού... Όταν μέσα στην έδρα σου δέχεσαι 24 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο είναι ένα πρόβλημα. Δείξαμε χαρακτήρα. Μετά το πρώτο ημίχρονο είχαμε πτώση στην απόδοσή μας. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και φάγαμε πολλά τρίποντα... Με μια πιο κοντή 5άδα και πιεστική άμυνα, παίξαμε καλό μπάσκετ και με τον καταπληκτικό Σπανούλη κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Προσωπικά ήταν μεγάλη εβδομάδα, γιατί αυτή η νέα ομάδα κλήθηκε να δώσει δύο μεγάλα παιχνίδια. Με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και σήμερα με την Μπιλμπάο. Η ομάδα έμεινε όρθια και πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Τώρα θέλουμε να ετοιμάσουμε καλά το ματς του Σαββάτου και να συνεχίσουμε».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα είπε: «Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή την διαφορά. Αν τύχαινε να ήμασταν κάπου κοντά μόνο τότε θα την σκεφτόμουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα