«Μείνετε στις θέσεις σας και μην μπείτε μέσα»

13:45 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Κυριακή η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας και σήμερα κόντρα στην Κάλιαρι θα της απονεμηθεί το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της με την διοίκηση της Γιουβέντους να ζητά από τους οπαδούς της ομάδας να συγκρατηθούν και να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.
Η ανακοίνωση της διοίκησης της Γιουβέντους αναφέρει τα εξής: "Η Γιουβέντους καλεί όσους θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά την λήξη του αγώνα και να μην εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός του ότι θα αποφευχθούν προβλήματα με τις Αρχές, με τον

τρόπο αυτό θα μπορέσουν τα εκατομμύρια των οπαδών μας, μέσω των τηλεοράσεων, καθώς και οι χιλιάδες που θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου μας, να αποθεώσουν τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το γήπεδο της Γιουβέντους είναι το μοναδικό στην Ιταλία που δεν έχει κάγκελα ανάμεσα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο. Ας δείξουμε σε όλους για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο γιατί οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι ξεχωριστοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα