Μένει στη Μίλαν ο Αλέγκρι

02:10 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

ο βράδυ της Κυριακής έγινε η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του προπονητή, στη βίλα του Μπερουσκόνι, παρουσία και του Αντριάνο Γκαλιάνι που ήταν εξαρχής υπέρ του Αλέγκρι. Μετά από συζητήσεις ωρών, τελικά, ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε ότι ο Ιταλός τεχνικός, που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2014, θα παραμείνει κανονικά στη θέση του. Στη δήλωση του στην ιστοσελίδα της Μίλαν, ο «Καβαλιέρε» κάνει λόγο για αμοιβαίο σεβασμό, για πίστη στις ικανότητες του Αλέγκρι

και τονίζει πως αυτό που έγινε σαφές από αυτή τη συζήτηση είναι ότι θα πρέπει τη νέα σεζόν οι Ροσονέρι να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αλέγκρι ήθελε διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές που θα του επιτρέψουν να φτιάξει μια ομάδα που θα έχει ως στόχο να κοντράρει τη Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου και ο Μπερλουσκόνι τονίζει στη δήλωση του ότι συζητήθηκαν και τα μεταγραφικά, χωρίς φυσικά να μπει σε λεπτομέρειες.

Από αυτή την εξέλιξη, όπως λένε οι Ιταλοί, η μεγάλη χαμένη είναι η Ρόμα καθώς είχε συμφωνήσει με τον Αλέγκρι για διετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ αλλά ο προπονητής είχε ως πρώτη του επιλογή να παραμείνει στη Μίλαν και οι Τζιαλορόσι τώρα θα πρέπει να ψάξουν αλλού... Αυτό βέβαια, όπως είναι φυσιολογικό, δεν ενδιαφέρει τους Μιλανέζους.

Keywords
Τυχαία Θέματα