Μένει στον Φοίνικα ο Λάππας

17:26 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηλία Λάππα ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Φοίνικας Σύρου.

Ο 34χρονος ακραίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του πού και του χρόνου θα αγωνίζεται στους «πειρατές»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα για τρίτη χρονιά. Ο Φοίνικας είναι μία μεγάλη οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παλιόπορτα, τον προπονητή κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που μου εμπιστεύθηκαν μία θέση σ' αυτή και τη νέα σεζόν. Ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών

να συνεχιστεί η συνεργασία μας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μ' αυτή την εξέλιξη».

Όσο για τους στόχους την νέα αγωνιστική περίοδο; «Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους. Οι ομάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχουν φτιάξει το ρόστερ τους, όπως και εμείς. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο βόλεϊ και θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή αθλητή Ηλία Λάππα.

Ο Λάππας είναι 34 ετών (γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1979), έχει ύψος 1.94, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και μετρά 192 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Φοίνικα με τον οποίο κατέκτησε το Λιγκ Καπ και ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ τη σεζόν 2011-2012, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε φιναλίστ του Κυπέλλου και κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα