Μεταγραφές και αποχωρήσεις στον ΑΠΟΕΛ

16:19 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

Έπιασε δουλειά η νέα διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, και ήδη οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πρόδρομος Πετρίδης, Βάσσος Ηλιάδης και Χάρης Φωτίου βρέθηκαν στον Αρχάγγελο και μίλησαν σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.
Εξέφρασαν την στήριξη τους και ότι στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι το πρωτάθλημα. Επίσης,

τους πέρασε το μήνυμα πως ο καθένας τους θα κρίνεται καθημερινά, δεν θα ανεχθούν χαλαρότητα και άλλα πειθαρχικά παραπτώματα, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα υποστούν τις επιπτώσεις.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε τρίωρη συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη και συζητήθηκε το θέμα προγραμματισμού για τον Ιανουάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνει μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που σημαίνει ότι θα προκύψουν και αποχωρήσεις αφού το ρόστερ είναι συμπληρωμένο.
Οι άμεσες προτεραιότητες του Ελλαδίτη τεχνικού είναι η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού με ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και ενός επιτελικού μέσου που να μπορεί να μοιράσει παιχνίδι αλλά και να σκοράρει.
Πολύ σημαντική παράμετρος είναι το οικονομικό κομμάτι, και φαίνεται ότι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Μάριο Μπούντιμιρ και Σελίμ Μπενασούρ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον ερχόμενο Μάιο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, παραμένει αμφίβολος ο Βινίσιους Φράνκο για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό. Ακόμη και να συμπεριληφθεί στην αποστολή, δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, επομένως πιθανόν να πάρει την θέση ο Κώστας Αρτυματάς, ο οποίος τον αντικατέστησε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Κουκλιών και τα πήγε περίφημα. Από κει και πέρα, σε κανονικούς ρυθμούς προπονείται ο Ολιβέιρα, που πιθανόν να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας και να μεταφερθεί ο Μοράις στο κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα