Μία ΑΕΚ στο βούρκο, περιμένει...

09:37 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για το παιχνίδι η εφημερίδα δεν έχει να πει και πάρα πολλά: "Πασάς και του χρόνου. Ανώτεροι οι Γιαννιώτες, επικράτησαν της Ένωσης", είναι το σχόλιο για το ΠΑΣ- ΑΕΚ. Το θέμα είναι τα διοικητικά και η επόμενη μέρα στο Δικέφαλο με την SD να γράφει: "Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναζητεί ακόμη 200.000 ευρώ για να καλυφθούν οι εκκρεμείς οφειλές που προέκυψαν από τους διακανονισμούς με πρώην παίκτες και οι οποίες δεν καλύφθηκαν για να μπουν στο φάκελο που στάλθηκε στην ΕΠΟ.

Ελλείψει πόρων και λοιπών εσόδων, ο πρόεδρος του ΔΣ απευθύνθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» συνεχίζει τις προσπάθειές του να βρει επενδυτή/ες, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο και για χορηγικές συμφωνίες που θα φέρουν χρήματα στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ. Γιατί ακόμη κι αν η αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ πως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα αποφευχθεί, η συμμετοχή στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν θα κριθεί τον Ιούνιο. Και μέχρι τότε πρέπει να βρεθεί ένα ποσό που ξεπερνά τα 4 και πιθανώς φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι μέτοχοι (πρώην και νυν) δεν δείχνουν πρόθεση να βάλουν άλλα χρήματα και τα όποια προσδοκώμενα έσοδα έχουν «δεσμευτεί» για να καλυφθούν άλλα χρέη και το δάνειο που εξασφαλίστηκε πρόσφατα.

Η πλευρά Νικολαΐδη κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Παρά τη γενική αισιοδοξία που υπάρχει για χαρμόσυνα μαντάτα, ο ίδιος δεν θέλει να καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της ΑΕΚ, για να μην απογοητευτεί ξανά αν η εξέλιξη των επαφών του δεν είναι η προσδοκώμενη".

GOAL

Με τον νικητή (βλέπε ΠΑΣ Γιάννινα) αποκλειστικά και μόνο ασχολείται το GOAL, για μία ΑΕΚ που δεν αντέχει ούτε κριτική: "Μέγας είσαι, Άγγελε", γράφει για τον Αναστασιάδη η εφημερίδα και προσθέτει: "Θρίαμβος του ΠΑΣ επί της ΑΕΚ και παραμονή στη Σούπερ Λίγκα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "ρεσιτάλ βλακείας" κάνει λόγο η εφημερίδα, σχετικά με τη χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ: "Ομάδα της... γκάφας χθες η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ για τα... πανηγύρια από τον ΠΑΣ και πότισε νέα πίκρα τον κόσμο της. Ο ένας χειρότερο από τον άλλον στο βάλτο των Ιωαννίνων, οι παίκτες του Κωστένογλου, αλλά μακράν οι πιο απαράδεκτοι ήταν οι Καφές και Λαγός. Από... κοντά και ο Καράμπελας. Μεγάλες οι ελλείψεις και τα προβλήματα, αλλά αυτό που έλειπε κυρίως, ήταν η ψυχή και η θέληση".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Τα όσα έγιναν χθες στη Σούπερ Λίγκα ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα χαρακτηρίζοντας "μπόχα" το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την ΑΕΚ και την ήττα της από τον ΠΑΣ, η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ σημειώνει: "Εξιλέωση στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έπαιξε τίμια και έχασε από τον ΠΑΣ με 2-1 γιατί δεν άξιζε να νικήσει. Δύο μεγάλα λάθη από Καφέ και Μπουγαϊδη έδωσαν τα γκολ στους γηπεδούχους. Η Ένωση λύγισε από τις επτά σημαντικές απουσίες, τις δύο αναγκαστικές αλλαγές και τα πολλά λάθη της. Ανύπαρκτος ο Μπέλεκ, κακοί οι Λεονάρντο - Βάργκας, δεν βοήθησε ο Κάρλος". Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα γράφει πως "μετά το Πάσχα έρχεται η... Ανάσταση", γράφοντας ότι ο Νικολαϊδης συ

Keywords
Τυχαία Θέματα